Cristiano Ronaldo NU pleacă de la Real Madrid. Impresarul lui ne lămureşte: Se va retrage AICI

| 09 oct, 2014

Cristiano Ronaldo îşi va încheia cariera la clubul spaniol de fotbal Real Madrid, a afirmat impresarul său, Jorge Mendes, care a ţinut să pună astfel capăt zvonurilor referitoare la o posibilă întoarcere a starului portughez la fosta sa echipă, Manchester United.

"Cristiano are clubul Manchester United în inima sa, deoarece a jucat acolo şase ani, însă el se gândeşte doar să rămână la Real Madrid. Are o relaţie fantastică cu preşedintele clubului şi se află sub contract cu Real, iar oamenii ştiu că este imposibil să-l recruteze. Cristiano Ronaldo se va retrage de la Real Madrid. Este cel mai bun sportiv din toate timpurile, iar în următorii 500 de ani nu vom avea altul ca el", a declarat Mendes pentru postul spaniol de radio Cadena Cope.

Impresarul l-a descris şi pe Cristiano Ronaldo cel din afara terenului: "Este un băiat modest, un tată spectaculos şi un fiu pe care orice mamă şi-l doreşte".

Dublu câştigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo (29 ani) a evoluat la Manchester United între 2003 şi 2009, reuşind să marcheze 118 goluri în 292 de meciuri disputate în toate competiţiile. El a fost achiziţionat de Real Madrid în anul 2009, pentru suma-record de 94 milioane euro, înscriind până acum pentru echipa spaniolă 269 de goluri în 257 de partide.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ