Cristoiu DESFIINŢEAZĂ echipa lui Iohannis: Pârvulescu este un monstru, un fomist

| 27 noi, 2014

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește pe blogul său despre unul dintre oamenii din spatele lui Klaus Iohannis.

Cristoiu îl numește pe politologul Cristian Parvulescu „mujahedin” și „fomist”.

”Așa cum am mai scris, chiar și după ce-am participat la un interviu în direct cu Klaus Iohannis, chiar și după ce i-am citit cartea, altfel de rutină electorală, Pas cu pas, nu pot spune că știu ceva despre președintele ales.

Mai mult cred că știu cei care l-au propulsat în fruntea țării și pe care îi vom vedea ițindu-se peste vreo lună, cînd se va pune problema reînnoirii mandatelor în fruntea Serviciilor noastre secrete, filiale din Balcani ale CIA.

Dacă despre cine e și ce vrea Klaus Iohannis nu știu nimic, deși l-am votat, convins că dau o mînă de ajutor celui mic și pricăjit, ca să descopăr că nu candidatul ACL era cel mic și pricăjit, ci dimpotrivă, cel considerat mare și tare, despre cei care stau în spatele lui, ascunzîndu-și rînjetul de dinți stricați după statura masivă a Neamțului, știu multe.

Unul dintre acești inși din dosul lui Klaus Iohannis, care-l manipulează deocamdată, pînă cînd – sper – intrat în prerogative, președintele ales, devenit președinte cu jurămînt în regulă, îi va da dea berbeleacul pe scările Palatului, e Cristian Pîrvulescu. Zis și politolog, prezentat de binevoitori drept nu știu ce șef la nu știu ce ProDemocrația, Cristian Pârvulescu s-a pretat în 2004, ca lider al unui ONG, la Diversiunea cu fraudarea alegerilor, care i-a adus lui Traian Băsescu victoria.

La înființarea USL a trecut cu arme și bagaje în tabăra PSD-istă. Acum e un fel de mujahedin al PNL, partid care ascunde PDL-ul lui Vasile Blaga, și, în această ipostază își îndeplinește misiunea de ideolog detașat pe lîngă Klaus Iohannis.

Din cîte se știe, Înalta Curte a admis Recursul ANI în procesul cu Klaus Iohannis.

Prima ședință din Procesul pe fond a fost programată pe 14 ianuarie 2015.

Așa cum am mai spus, Klaus Iohannis poate cîștiga procesul, deoarece domnia sa nu pune la îndoială Legea, ci încadrarea făcută de Raportul ANI.

La fel de bine îl poate pierde, plecînd de la învățătura că, Justiția fiind de genul feminin, căile ei sunt mai întortocheate decît ale Domnului.

Klaus Iohannis e cetățean al României.

Prin urmare, în privința Procesului, Klaus Iohannis nu poate fi mai presus de Lege.

Ce-a susținut ideologul PNL, Cristian Pârvulescu la Realitatea Tv, televiziunea președintelui ales?

Ceva care, dacă ar fi fost zis de vreun consilier de-al lui Victor Ponta, toți ofițerii acoperiți din presă ar fi sărit în sus de un metru, punîndu-și în primejdie epoleții care nu se văd.

Și anume că nici o Justiție de pe Lumea asta nu poate da o sentință defavorabilă lui Klaus Iohannis întrucît Klaus Iohannis a primit votul popular:

“Eu cred că ÎCCJ nu mai poate să se pronunţe în momentul în care naţiunea română, prin vot, s-a pronunţat, iar suveranitatea aparţine naţiunii. Eu cred că votul acoperă inclusiv acest proces. (…)Juridicul nu poate să facă abstracţie de realitate, de faptul că naţiunea română s-a pronunţat în majoritate covârşitoare”.

Vă vine să credeți?

Idelogul lui Klaus Iohannis pretinde că pe 16 noiembrie 2014 n-a fost cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial, ci o ședință festivă a Marelui Tribunal al Poporului, care l-a proclamat pe Klaus Iohannis nu președinte ales, ci Ins deasupra Legii.

Credeți că vreun dentolog sau deontoloagă a recționat la această enormitate nu numai într-o democrație, dar chiar și în statul Islamic?

A reacționat doar un jurnalist care nu se dă deontolog: Bogdan Iacob, de la InPolitics.

Prin titlul comentariului său de pe site-ul InPolitics, Bogdan Iacob îl definește pe Cristian Pârvulescu, pentru incredibila sa afirmație, unul dintre monștrii din spatele lui Iohannis.

Nu crede că-i vorba de un monstru.

Cred că-i vorba de un fomist!”,

Ion Cristoiu îl pune din nou la zid pe Rareș Bogdan: Mitocan

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
Gica Goldan
Dl Parvulescu l-a insotit pe Ponta si pe Antonescu, alaturi de madam Pipidi, sustinandu-i pe cei doi "derbedei" in timp ce reclamau la parlamentul Europei dictatura din Romania, a d-lui Basescu in persoana. Asta pe langa legea electorala, care a propulsat in parlament 588 de parlamentari, o struto-camila demna de academia la care lucreaza d-nul Parvulescu, SNSPA.
27 noi, 2014
mishu
haida de bre!
bre nea cristoiule, nu zic ca altii sunt mai breji decat matale. dar acuma nu veni sa ne spui cat de rai sunt altii, matale care pana acu' vreun an faceai spume la gura in apararea lui basescu iar cu putin inainte de alegeri ai fugit spre ponta pentru ca simteai ce aproape de ciolan e ponta. numai ca ai ramas ca pr0asta-n poala... ca n-a iesit nici ponta si matale ai ramas de o mare caruta. si ne dai explicatii ce rai sunt cei de pe langa iohanis. sâsâitule, hai bâșt de-aici, ptruț, ptiu!
27 noi, 2014
mishu
haide bre!
bre nea cristoiule, nu zic ca altii sunt mai breji decat matale. dar acuma nu veni sa ne spui cat de rai sunt altii, matale care pana acu' vreun an faceai spume la gura in apararea lui basescu iar cu putin inainte de alegeri ai fugit de la realitatea pentru ca simteai ce aproape de ciolan e ponta. numai ca ai ramas ca proasta-n poala... ca n-a iesit nici ponta si matale ai ramas de o mare caruta. si ne dai explicatii ce rai sunt cei de pe langa iohanis. sâsâitule, hai bâșt de-aici, ptruț, ptiu!
27 noi, 2014
munca la domiciliu
Cele mai noi oferte de lucru! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ