Cristoiu, despre "profeţia" lui Iohannis: Ancheta, derulându-se, va duce la demisia lui Ponta

| 19 feb, 23:53

Klaus Iohannis a dat dovadă, în interviul acordat, joi seara, postului Digi 24, de un real curaj şi a demonstrat că are aproape toate manetele. Aprecierea a fost făcută de jurnalistul Ion Cristoiu. Potrivit acestuia, esenţa interviului a fost declaraţia preşedintelui referitoare la subiectul unei eventuale demisii a premierului Victor Ponta, ca urmare a scandalului de corupţie în care este implicat cumnatul său.

"Un interviu eveniment. Klaus Iohannis este de nerecunoscut, e clar că deja are aproape toate manetele. E un om la manete. Prima impresie e că deja are curaj să spună puncte de vedere ferme, tari. Principala temă din interviu este că domnul Iohannis a început să pună presiune pe Victor Ponta. I-a făcut pulbere, până la urmă, pentru prima dată, Codul Fiscal, în sensul că pentru prima dată critică o măsură a Guvernului, a anunţat că există şanse ca o moţiune de cenzură să-l trântească pe Ponta. Vă atrag atenţia asupra unei afirmaţii în care, întrebat dacă Ponta ar trebui să-şi dea demisia în chestiunea anchetei cumnatului, Iohannis a zis, în mod misterios, "ancheta e abia la început, după aceea vom vedea dacă îşi dă demisia". Înseamnă că Iohannis a profeţit, ca să nu spun că ştie, că nu are de unde să ştie, că acea anchetă, derulându-se, va duce la o demisie de onoare, cel puţin, a lui Victor Ponta", a declarat Ion Cristoiu, într-o intervenţie în emisiunea "Jocuri de putere".

"Am avut impresia unui om care e deja stăpân pe putere şi are curaj să spună. Astă seară am înregistrat o premieră, Klaus Iohannis a răspuns la 3 întrebări la conferinţa de presă, la una a răspuns cu umor. Înseamnă că avem ca fenomen al momentului Klaus Iohannis e deja stăpân, şi doi, că deja a anunţat că Ponta e pe făraş deoarece sunt şanse, spune, ca moţiunea de cenzură să treacă", mai spuns Cristoiu.

Solicitat să comenteze afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis care spunea că, "dacă s-ar putea face schimbarea, şi mâine ar fi bine", jurnalistul a declarat: "De data asta, Iohannis a fost un om care are păreri ferme, le spune, sigur, nu în stilul lui Băsescu, deci asta înseamnă că are puterea şi mai ales a pus presiune pe Ponta. Pentru prima dată, Iohannis a criticat o măsură a Guvernului. Şi, mai ales, a anunţat acest lucru că sunt şanse să treacă moţiunea şi mai ales ca ancheta să se complice în cazul lui Ponta. (...) A profeţit că, dacă se prelungeşte, trebuie să-şi găsească un job."

Citeşte şi: Iohannis a reuşit să se enerveze. Primul moment care l-a iritat pe noul preşedinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 feb, 08:46
Adam
Oferta pentru toate judetele
Oferte de lucru pentru toti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time , sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
20 feb, 08:41
Teodor
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ