Cristoiu s-a supărat pe țambalagiii de dreapta și le dă cu adevărul în cap

| 21 noi, 2014

Lăudacii lui Băsescu, unul mai intelectual decât celălalt, au avut cu șeful statului o frumoasă relație lucrativă, cointeresată. Deci s-au înșelat cei ce și-au imaginat că lăutarii amintiți îl perie de zece ani pe Traian Băsescu pentru că nu au avut altceva mai bun de făcut...

Ion Cristoiu e supărat pe concurența mai tânără și mai iute de picior. Cum nu mai are penița junelui de odinioară, se pare că maestrului din Găgești îi vine peste mână să mai participe la maratonul public declanșat de floarea intelectualității, jurnaliști și politicieni, căzuți cloșcă în fascinația absolută pentru Klaus Iohannis. Olimpiada de lingușeală, periere și tămâiere publică a președintelui României nu-l mai mobilizează ca altădată, dar parafrazând o glumă extrem de cunoscută, Cristoiu a îmbătrănit, nu a orbit... Așa că-i urmărește cu privirea critică dar atentă a unui vultur pleșuv ce nu se mai scoboară de pe culmile-i stâncoase pentru niște simple și banale plecăciuni.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS, după învestire: Am primit un vot puternic şi clar la 25 de ani de la Revoluţie

”Lăutarii lui Băsescu”, trecuți cu arme și bagaje la Iohannis via Macovei, nu-i provoacă lui Cristoiu doar reflux gastric critic, ci și ceva dezvăluiri și cel puțin o revelație. Dezvăluirea este secretul cunoscut de toată lumea, devenit remarcabil doar pentru că e prima oară când îl citim chiar din penița maestrului. Lăudacii lui Băsescu, unul mai intelectual decât celălalt, au avut cu șeful statului o frumoasă relație lucrativă, cointeresată. Deci s-au înșelat cei ce și-au imaginat că lăutarii amintiți îl perie de zece ani pe Băsescu pentru că nu au avut altceva mai bun de făcut... Nu, n-a fost o frumoasă relație de simbioză cât, mai degrabă, una de prestări servicii, remunerate ca atare.

”Aţi văzut cum trec lăutarii de la o masă la alta? Dacă da, imaginaţi-vă că aşa s-a petrecut şi cu intelectualii lui Traian Băsescu. Cât timp acesta a avut de unde şi cum să-i plătească au cântat la masa lui. Când şi-au dat seama că preşedintele nu-i mai plăteşte, pentru că nu mai avea sau nu mai voia, au trecut la masa Monicăi Macovei”, a scris Cristoiu.

Citeşte şi: Băsescu: Las moştenire o ţară care are opţiuni de dreapta

Adică aceiași, zice Cristoiu, care-l umpleau pe Iohannis de... bunăvoința lor față de Băsescu, acum se grăbesc să mute țambalul la masa unde începe petrecerea... O petrecere care ar putea fi problematică și aici intervine revelația lui Cristoiu, de care ziceam mai sus.

”Pe 25 noiembrie 2014, Înalta Curte judecă procesul de incompatibilitate al președintelui ales. Ce vor face lăutarii dacă Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil? Se mută într-un alt restaurant?!”

După cum vedeți, peste măsură de interesant și nu doar pentru că zice și Cristoiu adevărul o dată, ci mai ales că interogația din finalul revelației sale nu pare a fi una pur retorică.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 2014
Gusty
......mã' pitzigushule..........dacã bãsãroiu' nu shi'o plãtit "muzicantzii"....apu' îi normal , mã' sã cânte la altã "masã"...........da' ce.........tu vrei sã zici cã tu "cântzi" pã' gratis........"muzâcantzi-s muzâcantzi " ,mã'...........cã amu' urmeazã dantzu' miresei, nó............apu' sã te tzâi biñe , tu..........dã brãcinar ,mã'..........cã ñici mireasa nu dantzeazã pã gratis.............stai tu oleacã sã vezi ce'o fi dupã.............cã nu sã gatã zâlili când vrei tu............arcu'i dat biñe cu sacâz amu'shi luñecã fain' pã coarda'ntâi.........amu sã vezi tu ce "melodie" fainã iese din arcush pã' coarda'ntâi........dejeaba "fortzeazã" bãsãroiu' pagiñile dã' la "constitutzie"............îi prea târzâu , nó............dejeaba "face" din ochiu' cela chior......cã "muzâcantzii" nu-l mai bagã-n samã............ba s'o chinuit chioru' dã' bãsãroi sã le rupã corzâle dã' la instrumentele de "cântat".......da' muzâcantzii au întãtdeauna mai multe corzi de rezervã , mã'...........tarafu' îi pregãtit, nó..........shtie ce "melodie" urmeazã..........
21 noi, 2014
Palada Pufy
tambalagii(lautarii)lui Basescu sunt acuzati de pupincuristii si pupincuristele lui Ponta...
una din ultima categorie,s-a invoit 5 minute de pe centura ,ca sa scrie un articol
clientul asteapta
tare de tot

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ