Criticile curg la adresa divei "talentate": Mihaela Rădulescu, un şniţel prin făina ProTV-ului

| 17 mar, 14:44

Realizatoarea TVR Marina Almășan o taxează dur pe Mihaela Rădulescu pentru prestația de la PRO TV, la emisiunea românii au talent, într-un text intitulat „Mihaela Snitzelberg”.

Citeşte şi: Oana Roman îi ia apărarea Mihaelei Rădulescu: Nişte golani, mârlani şi nesimtiţi mă jignesc pe mine, o femeie normală

"Văzând-o pe Mihaela tăvălindu-se ca un şniţel prin făina ProTV-ului, mi-a venit în minte… Zina Dumitrescu, în câteva ipostaze şocante, cu muuulţi ani în urmă. Vă amintiţi acel topless temerar, pe care-l experimentase în văzul întregii plaje de la Mamaia, ajungând a doua zi pe prima pagină în mai toate ziarele? Zina se apropia de 60 de ani şi, deşi era încă foarte frumoasă, gravitaţia fusese nemiloasă cu sânii ei (…) Există o categorie de femei care îmbătrânesc foarte greu. Sau, mai bine zis, care sunt disperate că îmbătrânesc (…) Nimic rău – voi spune şi eu, doar că, în această poveste, toate au o limită, iar limita dintre normal şi ridicol este aici extrem de discretă; poţi trece lesne dincolo fără să-ţi dai seama, devenind deodată ciuca bătăii de joc a celor care până mai ieri salivau la apariţia ta”, a scris Marina Almășan într-un editorial publicat în ziarul Ring.

Citeşte şi: S-a aflat! Câţi bani câştigă Mihaela Rădulescu la Românii au talent

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ