Croația cere Serbiei să trimită valul de migranți către România

| 22 sep, 15:19

Premierul croat Zoran Milanovici a cerut, marți, Serbiei să reînceapă transporturile de imigranți către Ungaria, dar să le îndrepte deopotrivă și către România, pentru a ușura povara țării sale, sufocate de afluxul a peste 35.000 de refugiați în șase zile.

„Nu acuz Serbia, dar le spun: trimiteți imigranții către Ungaria și România, și către Croația, iar noi îi vom trimite la rândul nostru în toate direcțiile”, a declarat Milanovici la o întâlnire cu presa.

De la 16 septembrie, Belgradul a încetat să mai transporte migranți către Ungaria, care a înălțat un gard de sârmă de-a lungul celor 175 de kilometri de frontieră cu Serbia, relatează Digi24.

Citește și:  Sondaj: Cum și-au schimbat românii opinia despre migranți în mai puţin de trei săptămâni


Pe de altă parte, compania feroviară germană Deutsche Bahn a anunțat marți suspendarea până la 4 octombrie a liniei Munchen-Salzburg-Viena-Budapesta, din cauza perturbărilor de trafic provocate de controalele la frontieră reintroduse de autoritățile germane din cauza refluxului de refugiați.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 16:16
mariana
O oportunitate fantastica! Pur si simplu functioneaza! Nu este nevoie sa construiesti retele piramidale sau sa recrutezi oameni! Toate indicatiile de lucru le primesti la pachet si sunt foarte simple. Oferta este absolut adevarata si ii asteptam pe oamenii seriosi care vor sa-si completeze veniturile! Cereti mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ