CT Popescu, prima reacție după ce Simona Halep s-a calificat în FINALA Roland Garros 2014

| 05 iun, 2014

Simona Halep a ajuns în finala Roland Garros. Editorialistul Gândul Cristian Tudor Popescu a comentat performanţa de excepţie a sportivei românce. Locul 4 WTA, Simona Halep a înregistrat, miercuri, cel mai bun rezultat la un turneu de Grand Slam, calificându-se în semifinale la Roland Garros, după ce a învins-o, scor 6-2, 6-2, pe sportiva rusă Svetlana Kuznetsova, numărul 28 WTA şi cap de serie 27.

„Performanța Simonei Halep e foarte importantă, pentru că Simona și-a adunat un capital de încredere în sine extraordinar. E foarte solidă acum. E un hopa-Mitică psihic, își revine în orice situație. A jucat la fel, netulburată, în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-2, cât și în al doilea, pe care l-a câștigat cu mare luptă, cu Petkovic, cu 7-6.

Chiar în momentul în care elanul de după primul set al lui Petkovic și faptul că nu mai avea ce pierde a făcut-o pe nemțoaică să-și dea drumul la lovituri și a dus-o până la 3-1 și 40-15 pe serviciul ei, ăla a fost maximul.

De acolo Simona a început să recupereze minge cu mine, pas cu pas și a reușit să câștige setul. Vom vedea o înfruntare în finală între două jucătoare cu un uriaș capital de încredere acumulat. Două jucătoare care au trecut prin meciuri grele, două jucătoare foarte încrezătoare în forțele lor, Maria Sharapova și Simona Halep. Va fi, cred, unul dintre meciurile memorabile ale istoriei tenisului feminin”, a declarat Cristian Tudor Popescu, în emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3.

„Eu îmi doresc ca Simona Halep să dea cât mai puţine interviuri în presa română. Sper ca Simona Halep să se ferească de presa românească. Nu are nevoie de aşa ceva. Nu că presa străină ar fi mai bună - sunt şi pe acolo nişte indivizi prin presa americană... În Tennis Magazine, am citit nişte năzbâtii despre Simona - ar trebui să-şi înghită pălăria, dacă nu altceva”, a comentat Cristian Tudor Popescu într-o ediţie specială Gândul LIVE.

Totodată, Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri întrebarea unui jurnalist, în cadrul unei conferinţe de presă, pe tema operaţiei de micşorare a sânilor la care a fist supusă tenismena: „Unul zice 'Simona Halep stătea înfăşurată într-un hanorac gri, pe canapeaua din holul jucătorilor, ca un copil de colegiu ca să intre la oră. Nu arăta ca numărul patru mondial. Cred că va câştiga Petkovici' - comentariu de Tennis Magazine, nu de nu ştiu ce tabloid! Un alt idiot, la conferinţa de presă, ce să facă şi el! O întreabă de sâni, iar Simona - şi asta spune multe - nu l-a întrebat de genitorii lui nimic. I-a spus doar atât - calmă: 'nu vreau să discut despre acest subiect. Despre tenis răspund la orice întrebare, aceasta este o chestiune personală'. Eu probabil că nu vreţi să ştiţi ce i-aş fi răspuns acestui individ dacă m-aş fi aflat acolo”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ