CT Popescu, prima reacţie după ce Simona Halep a fost învinsă la Paris

| 07 iun, 2014

Cristian Tudor Popescu a lăudat performanţa excepţională e jucătoarei de tenis Simona Halep de a ajunge în finala turneului de la Roland Garros şi să îi ţină piept Mariei Sharapova. Deşi a pierdut finala, Simona Halep "a câştigat respectul tuturor iubitorilor şi jucătorilor de tenis din lume", a spus Cristian Tudor Popescu.

"Simona a câştigat, nu a pierdut în acest meci, a mai trecut un prag în tenis (...) A mai trecut un prag în imaginea şi poziţia ei în lumea şi în lumea tenisului, pentru noi inseamă un câştig în tenis, iar cei care se vor arata dezamăgiţi nu au nici-o treabă cu tenisul", a declarat Cristian Tudor Popescu la România TV.

"A fost foarte inteligentă Simona, a schimbat tactica dupa ce a văzut că nu merge să o plimbe stânga-dreapta, a început să atace înaintea Sharapovei şi a reuşit să câştige la limită", a mai spus jurnalistul, care a precizat că victoria Sharapovei este meritată. "Este victoria unei mari campioane".

"Simona a câstigat respectul tuturor iubitorilor şi jucătorilor de tenis din lume", a mai spus Cristian Tudor Popescu. "Simona a reuşit acest rezultat excepţional şi tot timpul ataca decisiv faţă de Sharapova", a încheiat jurnalistul.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 2014
ANDOIU
IN MECI S- A AUZIT MEREU UN SIP,AL NOROCULUI SI DACA ADVERSARA TRECEA PESTE VISUL EI ,CADEA ALATURI SI A VAZUT SI METODA;ARUNCAREA MINGII IN GOL,STRIGATUL,,PENTRU PRELUNGIREA STRESULUI CARE DA OBOSEALA CU EXPONENTI ASOCIATI GEOMETRICI.POATE S-A RUGAT MAI MULT,ESTE UN ATU ,DAR A INTERVENIT SI ALTEVA,MAI MULT DECIT NOROCUL.AMBELE JUCATOARE AU AVUT DOUA MINUNI,CREIERE,SUFLETE SI TOT CEVA DIN AFARA INTELIGIBILULUI A FACUT DIFERENTE.DE FAPT TOTI STIM CUM ESTE PROBLEMA SIMPLA, SI GRESIM CU ALTA ACCESARE A SUBLIMULUI RASPUNS.MAI ESTE SI ANALIZA,ALEGEREA UNOR TEHNICI CARE AVATAJA FIECARE ATLETA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ