CTP: Alde Rus, Vosganian, Şova și Voiculescu vor să inducă românilor că toţi suntem păcătoşi dintotdeauna

| 30 mar, 08:17

“Cine citează din Sfânta Scriptură ca să apere hoţii, e oare un credincios?”, se întreabă Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul este de părere că a te ruga şi a te da cu mir în Parlament, în văzul lumii, este un act obscen.

“E ca şi cum o damă de consumaţie şi-ar reface zugrăveala de pe faţă după”, scrie jurnalistul într-un editorial pentru Gândul.

„Primul corupător şi primul corupt, dar şi obiectul actului de corupţie, l-au făcut Adam şi Eva”, a declarat ministrul Transporturilor Ioan Rus. 

Cu privire la ”Evanghelia după Ioan Rus”, CTP afirmă că ministrul prezintă maselor teologia sa, amintind de vremea când era la Interne. 

Dar ce urmărește Ioan Rus? Ca să pricepem, e de folos o învăţătură mai veche a aceluiaşi Rabbi Rus, spune gazetarul:

„De vreo două mii şi ceva de ani, de la Aristotel şi Platon, toţi cei care au scris teze de doctorat, pe filosofie, pe politică, pe ştiinţe sociale, toţi au plagiat. Repet, de la Aristotel şi Platon, pe tehnic de la Einstein şi Newton încoace,  toată lumea a plagiat”, a mai declarat ministrul Transporturilor.

“Ergo, dacă toţi au plagiat, ce rost are  să mai discutăm de plagiatul lui Victor Ponta? – căci aceea era atunci ştirea zilei. Rus se străduia cum putea să-şi scoată şeful la vopsea prin strigarea la apel a lui Aristotel.

Acum, îi convoacă pe Adam şi Eva. Corupţia nu e de ieri, de azi, e de când lumea. Dacă Eva l-a corupt pe Adam cu mărul, şi întrucât ei sunt părinţii omenirii, înseamnă că toţi suntem şi vom fi mai mult sau mai puţin corupţi

Aşadar, se anchetează cazul Adam şi Eva de mii de ani şi vine DNA să rezolve acum corupţia noastră obştească, zilnică, arestând rapid colegi de partid, de bani mulţi şi de aroganţă ai dlui Rus?”, mai scrie gazetarul.

Popescu amintește în articolul său și de cazul Voiculescu. Mogulul a declarat atunci când a fost acuzat şi dovedit ca turnător la Securitate al propriilor rude, că înainte de `89 toţi românii au colaborat cu Securitatea într-un fel sau altul.

“De fapt, metoda asta, Rus-Voiculescu, are un înaintemergător ilustru în persoana lui Nea Mărin-Amza Pelea:

„Bă, fraţîlor, şi să pătă paltonu, bă, auzi, făcu zaibăru pe el o pată cât capu lu Sucă. Şi, ce zîsăi io atunci, Veto, ia adu, Veto, o dimijană cu zaibăr încoace, s-o deşertăm în baie şi să băgăm paltonu cu totu”.

Toţi suntem păcătoşi dintotdeauna, aşa că decât să ne arestăm, să fim judecaţi, mai bine să ne iertăm, căci şi Dumnezeu o să ne ierte. Cine se închină lui Dumnezeu e mântuit, pentru că nu poate fi decât un om cinstit. Asta vor alde Rus ,Vosganian, Şova şi alţii ejusdem farinae să creadă credincioşii”, consideră Cristian Turor Popescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 08:40
cucu
d-le ctp,dar fariseul care injura in numele dreptatii,stiind ca este platit din necinste si nedreptate,cum este?aaaa,nu stiti?pai atunci va rog frumos uitati-ava in oglinda.poate va lamuriti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ