CTP, declaraţie NĂUCITOARE: Dacă ar concura în campanie cu Băsescu, Ponta ar fi SPULBERAT

| 06 aug, 2014

Victor Ponta candidat. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 anunțul premierului Victor Ponta de rupere a pactului de coabitare cu Traian Băsescu. În opinia sa, este vorba despre o nouă demonstrație a slăbiciunii premierului în fața unui adversar mai puternic.

„Ce a aflat Tănțica de la Procopoaia când s-a dus aseară, după ce a stat ploaia, ca să ceară un model de șorț? Mișu St. Popescu nu mai dă divorț. Ei, Ponta e un fel de Mișu St. Popescu care bagă divorț”, a spus Cristian Tudor Popescu, făcând referire la poezia „În jurul unui divorț”, de George Topârceanu.

„Victor Ponta reușește, după performanța remarcabilă în materie de ridicol de la Cotroceni, când s-a prezentat cu ministruța Harvard, a reușit să își câștige porecla de Mickey Mouse pe net, ceea ce bine pentru el, pentru că Mickey e un șoarece simpatic, Ponta nu e deloc simpatic când își rotește ochii în cap încolțit în fața lui Băsescu. Acesta e un al doilea moment de un penibil infinit care demonstrează că, dacă ar concura în această campanie prezidențială cu Băsescu, Ponta cred că nici nu ar apuca să intre în bătălie și ar fi spulberat”, a spus jurnalistul.

Citeşte şi: CT Popescu, comentariu memorabil despre Ponta şi ministra Harvard

„E încă un moment de ridicol maxim care demonstrează slăbiciunea lui Ponta în fața unui adversar suficient de puternic. Ba mai mult decât atât, Ponta își dă cu levierul în genunchi. Așa cum la Cotroceni nu l-a trimis nimeni ca să joace acea scenetă jalnică, nici acum nu îl obliga nimeni să facă declarația asta de tipul: ia-l de pe mine că îl omor”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

În opinia sa, Victor Ponta este „imatur” și „gol pe dinăuntru”.

„Rar am văzut o impostură atât de perfectă ca a lui Ponta. Fiecare dintre cei care au câstigat presedinția sau au fost aproape de ea aveau un cheag interior, un anume miez, cu părți bune, rele, groaznice, dar aveau un miez. Ponta sună perfect a gol. Pe dinăuntru e o fâșie de ceață, nu e nimic. Iată de ce greșește în felul ăsta”, a mai spus jurnalistul.

Citeşte şi: CT Popescu, despre șansele candidatului dreptei în fața lui Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 2014
venus venus
asta parca e turbat,ce e cu el?????????/saracul mi-e mila de ctp,poate a mancat ceva alterat si i s-a aplecat........................
06 aug, 2014
Drake
CTP
CTP e doar un lingau basist care are ordin de zi pe unitate sa traga in Ponta din orice pozitie. IN locul lui CTP m-as abtine sa vorbesc despre impostura...prietenii stiu de ce!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ