CTP, despre mitingul Antena 3: Justiția pe care ar face-o băgând în mă-sa

| 12 aug, 2014

Cristian Tudor Popescu a criticat dur plimbarea celor de la Antena 3 de duminică, dar mai ales pe cetatenii care au participat la manifestatie.

Editorialistul a spus despre acestia: “În fiecare societate, există oameni care n-au dat vreodată doi bani pe supremaţia legii, pe statul de drept. Singura Justiţie care contează este cea pe care ar face-o ei băgând în mă-sa, scuipând, dând cu pumnul, luând la şuturi, după cum povestesc de nenumărate ori la o bere, o ţuică sau un ceai de sunătoare”, a  scris acesta in editorialul  intitulat  “Judecatorii de strada”, din Gandul.

Ulterior, Tudor Popescu a spus ca apelul Antenei 3 de a chema oamenii in strada este similar cu violentele de la mineriadele din 1990 sau al constiintei totalitare: “Apelul Antenei 3, precedat de nenumăratele ameninţări şi îndemnuri explicite la violenţă proferate de-a lungul anilor în special de angajatul M. Badea al zisului post, este echivalent cu chemarea lui Ion Iliescu adresată „oamenilor de bine” să facă ordine şi curăţenie în Piaţa Universităţii. Sau cu pregătirea muncitorilor din Vâlcea, în ultimele zile ale regimului ceauşist, să fie aruncaţi împotriva manifestanţilor de la Timişoara.

"Împingerea unor mase de civili împotriva altora, pe deasupra şi pe dedesubtul legilor şi instituţiilor statului, este un procedeu specific conştiinţei totalitare. Ea se bazează întotdeauna pe o înşelătorie mediatică de proporţii – în cazul Antena 3, interzicerea funcţionării acestei televiziuni, de care n-a fost vorba niciun moment, aş fi protestat fără ezitare, scris şi oral, în faţa unei asemenea măsuri. Lucrătorii Antena 3 nu au decât a schimba un sediu, în care stau cu chirie, cu altul”, a susutinut acesta.

Citeşte şi: C.T.P: Confiscarea l-ar face pe Voiculescu să înghită cu noduri varza cu cârnaţi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 aug, 2014
Paraipan
Antenele
Antenele nu merita sa mai emita si asa nu spun nimic interesant si cine se uita la ele?ar trebui arestat si GADEA SI BADEA pentru instigare la revolta,macar cate o amenda.Asa lea ordonat Voiculescu.
13 aug, 2014
yufi212
Vezi ca esti cam analfabet, mai intai uitati-va la voi si dupa aceea criticati-ii pe ceilalti!
Pe oamenii aia nimeni nu i-a scs in strada, au iesit singuri satui de oameni ca voi si de Base!
12 aug, 2014
vandam
mai nea ctp ....sti cum se zice ...pe mine m-ai omorat da cu calu ce ai avut......asa si cu antenele.....voiculescu a fost condamnat..punct...a te iei de un post tv ...asta-i dictatura si drept raspuns iesim in strada si nu suntem putini.....am inteles ca ai cam fi de dreapta ..si eu numai ca acum fiind corecti sa observam ca cetateanu roman a sperat ca basescu si ai lui nu vor fura ca psd-istii dar s-au inselat asaa ca schimba macazu si voteaza psd pentru ca astia fura mai moderat sa ajunga mai mult timp asa cu zicea mobutu sese seko ...furati cate putin azi sa aveti ce fura si maine....
12 aug, 2014
Andrei
CTP
Domnule CTP , esti cel putin jalnic prin afirmatiile pe care le faci > Nu pot sa cred ca un jurnalist de varsta si experienta ta poate sustine ca nu ma pot exprima , in orice mod civilizat cred eu de cuviinta, vis-a-vis de o problema de orice natura ar fi ea. Esti cel putin tendentios , ca sa nu zic absolut cretin , sa impui ideea ca o iesire in strada in mod pasnic seamana in vreun fel cu mineriadele ! Imi pare nespus de rau ca ai reusit d-le CTP sa te alaturi celor care critica formele de manifestare libere . Si ca sa-mi exprim plin de emotie gandurile care le voi avea de azi inainte cu privire la persoana d-tale permite-mi sa-ti spun : ESTI UN DOBITOC !
12 aug, 2014
hsp
postarea ta este reactia tipica a omului care a cunoscut(sau a vrut sa cunosca) doar o singura realitate(in cazul tau a antenelor). gandeste-te totusi ce ai face daca ai constata ca parerea ta e minoritara, sau ca destul de multi nu o impartasesc. ai detona centura ca un fundamentalist adevarat?
13 aug, 2014
yufi212
Sunt de acord!
12 aug, 2014
mara
CTP
Va admir pentru ceace sunteti dar,nu inteleg de unde ati mai scos ideea ca Mircea Badea a invitat la plimbare si la acte de violenta.Dimpotriva ,au solicitat participantilor sa nu raspunda la acte de violenta.Toti care sunt impotriva Antenei 3 au comentat evenimentul folosind cuvinte de subapreciere a participantilor.Au fost multi,dar nu prosti.
12 aug, 2014
Bulovic Bula
Mai Draga... a... (continuarea o stii de la iliescu ilici... bunicutza) ai putea cerceta, sti vedea ca marea lor majoritate acolo ( vezi inregistrarile video copilash!) au fost putini Da Prosti rau..... asta este crudul adevar si astia care iau gratis o bere acra si un mic imputit ca si spaga... au dreptul la vot... si mai si voteaza...pe deasupra mai earu si geriatrici cu garantia expirata altfel spus scelerartzi sclerozati / stii ca odata cu inaintarea in virsta si in butoiul cu bere imputzita sau poshirca tzuica da pufoaica...se pierd neuronii deci ... tu ca unul ditre astia mai sus descrisi si care ai mai si fost platit de muircea balea si pastoruls lingau ar trebui sa stii ca dupa ce ani si luni intregi idolii tai au instigat la ura ( Asha doar ca sa nu piarda ei slariile alea grase de peste 20 000 euro pa luna ... Boare tu cu neamul tau cu tot pina la finele vietii nu vei lstringe cit iau ei pa lo luna de furtishag din buzunarele voastre alea lingailor sustinatori...
Deci DIXIT otreapa comunistoida
13 aug, 2014
ionita sterica
PROSTI,MARI-TA ,DAR MULTI -7,4 MIL....si voi printre ei...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ