Ce spune Cristian Tudor Popescu despre ipoteza VICTOR PONTA - ofiţer acoperit

| 14 oct, 2014

VICTOR PONTA OFIŢER ACOPERIT. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 declarațiile președintelui Traian Băsescu, potrivit căreia agentul acoperit despre care a vorbit înainte de campania electorală este Victor Ponta.

„E mai slabă decât sceneta lui Robert Turcescu. Aceste deducții pe care le prezintă în legătură cu documentele respective nu vor duce la nicio recunoaștere a lui Victor Ponta. Nici nu are rost să discutăm dacă e așa sau nu e așa", a spus jurnalistul la Digi 24.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

VICTOR PONTA OFIŢER ACOPERIT. El a arătat că, în situația în care ar fi fost ofițer acoperit al SIE, Victor Ponta a avut treabă cu exteriorul, cu lupta împotriva spionilor.

„Nu se ocupa cu cetățenii României, nu are nicio treabă cu ei. Și atunci cum să-l demonizezi? Ponta poate să apară cel mult ca un erou, că se lupta cu dușmanii României", a spus Cristian Tudor Popescu.

VICTOR PONTA OFIŢER ACOPERIT. El mai spune că mulți români nu iau în considerare plagiatul pe care l-ar fi făcut Victor Ponta, așa că nu crede că acest atac va avea vreun efect.

„Nu va afecta electoratul captiv al lui Victor Ponta și nu-i va trezi pe cei adormiți, care nu merg de obicei la vot, nu va scoate niciun votant din zona inertă", a spus el.

Dezvăluirea lui Traian Băsescu a avut un „impact literar grotesc", „într-o competiție de bâlci", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer SIE între 1997 şi 2001

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2014
dorina
spuse de ctp
se baga si el in seama
vreau sa-l aud latrand despre invitatia la ceai a lui ilie sarbu la dna

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ