CTP: Hrebenciuc, un taliban al corupţiei. Dacă îl trimiţi în deşert ar corupe şi cămilele

| 20 oct, 2014

Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 că Viorel Hrebenciuc nu s-a schimbat cu nimic în ultimii zece ani, de când jurnalistul l-a numit „Guzganul rozaliu” pe liderul PSD. A rămas același taliban al corupției, un fundamentalist, un ins pe care dacă îl pui în deșert, devine un corupător de cămile, a explicat Cristian Tudor Popescu.

„N-o face pentru bani (...), îi place această îndeletnicire, e sensul vieții lui să facă combinații, să tragă sfori, parâme, să aranjeze una-alta (...), scopul lui ontologic este să practice corupția și practică traficul de influență ca mod de viață”, a spus Cristian Tudor Popescu. El a adăugat că dacă în societate s-ar diminua serios corupția, Viorel Hrebenciuc „s-ar îmbolnăvi de inimă rea, ar face depresie”.

Cu toate acestea, Cristian Tudor Popescu spune că Viorel Hrebenciuc nu a fost atât de puternic pe cât pare. Deși a trecut drept un mare combinator, nu era atât de briliant, a pierdut toate campaniile, începând cu cea din 1996 a lui Ilie Năstase pentru Primăria Capitalei, a arătat jurnalistul.

Citeşte şi: Reacţia lui Victor Ponta după ce DNA a anunţat un nou dosar în care sunt vizaţi Hrebenciuc şi Şova

În ceea ce-l privește pe fostul ministru Dan Șova, Cristian Tudor Popescu a spus că nu știe în ce măsură e vinovat de un eventual complot pentru a prelua șefia partidului, dar spune că politicianul este de un „arivism feroce” și ar fi în stare de orice pentru a avansa în carieră.

În opinia lui Cristian Tudor Popescu, nu Viorel Hrebenciuc îl poate face pe Dan Șova șef la PSD. Dan Șova depinde în totalitate de Victor Ponta, cu Șova se va întâmpla ce va decide Victor Ponta. Fără sprijinul lui Victor Ponta, Dan Șova ar fi trebuit „să zboare” încă de la declarațiile sale despre Holocaust, a afirmat jurnalistul.

Citeşte şi: Cine sunt juriştii care l-au "înfundat" pe Viorel Hrebenciuc în Dosarul Retrocedărilor Ilegale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ