CTP îl desfiinţează pe Cioloş în privinţa Catedralei Neamului: Mai rău decât dracul, e răzgândacul

| 06 dec, 18:49

Cristian Tudopr Popescu îl critică dur pe premierul Dacian Cioloş pentru ceea ce jurnalistul consideră a fi o schimbare de poziţie în privinţa finanţării Catedralei Neamului.

Iniţial, CTP s-a bucurat de vestea că finanţarea de la bugetul de stat a construirii Catedralei a fost anulată, însă a rămas profund dezamăgit când, consideră jurnalistul, premierul şi-a schimbat poziţia cu 180 de grade.

"Când auzii că nu le mai dă sfinților părinți să rumege din banii statului, eram gata să-l blagoslovesc pe dl Cioloș cu un editorial pozitiv. Uite, domnule, omul părea șovăielnic, dar e tare, să atingi BOR la activitatea de bază, adică adunarea de averi aci, pe pământ, nu în cer, cum îndeamnă Iisus Hristos, nu-i jucărie, preacuvioșii fac urât. (...)

Câtă vreme vor exista pe aici inși care să creadă în iertarea păcatelor și viața de apoi, Puterea va avea nevoie de Biserică, căci chivotul strânge bine votul. La concluzia asta a ajuns și premierul Dacian, după 24 de ore de laicizare a statului român, așa cum sunt de mult țările civilizate. Și-a mai înghițit limba încă o dată, ca în cazurile „miniștrilor” Baciu și Guseth", scrie CTP.

Citeşte AICI integral editorialul lui CTP.

Jurnalistul nu se sfieşte să îi arunce ironii dure premierului, pe care îl face "răzgândac".

"Mi-e din ce în ce mai clar că dl tehnocrat Cioloș nu cunoaște maxima politică a unui predecesor al său, patriarhul-premier Jean Buruiană: mai rău decât dracul, e răzgândacul".

Citeşte şi: Premierul Cioloş asigură finanţarea "investiţiilor importante" ale Bisericii Ortodoxe UPDATE

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

12 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 dec, 22:08
Violeta
Cum sa castigi bani de acasa! Ocazia pe care trebuie să o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Cere acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
09 dec, 12:27
Mihaela
Asiguraţi-vă că vă bucuraţi de Sărbători oriunde aţi fi! Groupama Asigurări oferă 10% discount pentru orice asigurare încheiată - online,la agenţiile din teritoriu sau prin intermediul unui broker. Trimiteţi e-mail la adresa [email protected] cu subiectul COD şi beneficiaţi de 10 % reducere la orice poliţă.
08 dec, 13:25
Mireille Future-Knowledge
Part time job
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
08 dec, 10:56
Curiosu'
Nimeni ?
Nimeni nu vrea sa abordeze subiectul Secularizarii averilor bisericesti si manastiresti ,in fapt o adevarata natonalizare ? De ce oare se evita acest subiect ? Cui nu-I convine adevarul ? Spuneti domnilor cum sta chestiune in realitate si lasati poporul sa judece in cunostinta de cauza.
07 dec, 19:01
stepimar
bani din prima luna
Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ