CTP, Moise Guran, Mircea Badea şi Radu Tudor și-au anunțat intențiile de vot

| 02 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vedetele de televiziune par să își fi cristalizat opțiunile de vot și, chiar dacă nu precizează numele celui cu care vor vota, totuși din răspunsurile lor putem întrezări anumite direcții, potrivit stiripesurse.ro.

Jurnalistul Moise Guran dă de înțeles că nu va vota cu Victor Ponta și precizează că are doi favoriți în primul tur.

1. Intotdeauna am votat. Mi-am imaginat ca schimb ceva si chiar daca lucrurile s-au schimbat mai greu, ele totusi s-au schimbat.

2. Acesta este un moment important in care eu cred ca, mai mult decat altadata, democratia are nevoie sa o protejam. Cu cat votam mai multi, cu atat scade ponderea fraudei in rezultatul final.

3. La aceste alegeri avem cea mai consistenta oferta politica de cand merg eu la alegeri. Nu mai e ca si cum ar trebui sa aleg intre Vadim si Iliescu sau intre Basescu si Nastase. Am ce alege, dau un vot pentru, nu unul impotriva. Imi plac doi candidati, nu unul si mai ramane sa decid doar pe care dintre ei il votez in primul tur", a scris Moise Guran pe Facebook.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că va vota ”cu Justiția, în această campanie electorală avem un singur candidat: o doamnă legată la ochi”.

Jurnalistul Radu Tudor a explicat și-a format deja opțiunea. ”Voi vota Călin Popescu Tăriceanu”.

Jurnalistul Mircea Badea a fost și el categoric: ”Nu voi vota Victor Ponta”.

Citeşte şi: CTP: În această campanie nu candidează 14 persoane, e un singur candidat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ