Cu cât s-a vândut vila fiicei lui Dan Voiculescu din Predeal

| 22 dec, 19:07

O familie din Bucuresti a cumparat, marti, cu aproape 350.000 de euro, casa de vacanta din Predeal a Cameliei Voiculescu, scoasa la licitatie de Fisc.

Cuplul bucurestean a cumparat si mobila si electrocasnicele din vila fiicei lui Dan Voiculescu, pentru care a oferit 15.000 de euro, relateaza Adevarul. "Un cuplu din Bucuresti, sot si sotie, a oferit pentru casa si teren pretul de evaluare, de 1,534 milioane de lei. Tot ei au oferit inca 64.807 lei pentru mobila. Au fost singurii care s-au inscris in licitatie, urmeaza validarea adjudecatarilor", au declarat, surse din Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Licitatia pentru vanzarea vilei din Predeal, precum si a terenului aferent, o curte cu o suprafata de 901 metri patrati, a fost organizata marti, 22 decembrie.

Casa, compusa din demisol, parter, etaj, mansarda, este prevazuta, printre altele, cu pivnita, camara, bucatarie, atelier, sera, terase, garaj, birou, dressinguri, balcoane, trei dormitoare si trei camere de zi, potrivit sursei citate.

ANAF incearca astfel sa recupereze prejudiciul estimat la 60 de milioane de euro din dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

In vara a fost vandut la licitatie si apartamentul de pe Soseaua Kiseleff din Bucuresti, care a apartinut lui Dan Voiculescu, pentru 1,9 milioane de lei (427.000 de euro).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ