Cum a aflat soţia lui Klaus Iohannis că este Prima Doamnă

| 17 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Prima Doamnă, Carmen Iohannis, a aflat de acasă rezultatul alegerilor prezidenţiale 2014.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În timp ce Klaus Iohannis s-a bucurat că a devenit preşedinte alături de staff-ul de campanie, în Capitală, soţia sa a simţit emoţiile şi bucuria de acasă, din Sibiu. Carmen şi Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de 25 de ani, iar relaţia lor a fost întotdeauna extrem de discretă.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Carmen Iohannis a aflat de acasă, din Sibiu, că va fi Prima Doamnă a României. Aceasta nu l-a însoţit, duminică, pe Klaus Iohannis la sediul ACL din Bucureşti şi nici în Piaţa Universităţii din Capitală.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis a mers la sediul ACL din Capitală după ce a votat duminică dimineţa, împreună cu soţia, în Sibiu.

Citește mai mult pe romaniatv.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ