Cum a LĂSAT FĂRĂ CUVINTE toată lumea medicală un bebeluș. Citește-i povestea! VIDEO

| 22 aug, 2014

Bând lapte dintr-un biberon, Amara Chiedozie pare ca orice copil de trei săptămâni. Doar că, de fapt, ea poate să susțină singură reciipientul. Chiar și mai puțin credibil, mama ei susține că fetița face asta de la vârsta de trei zile. Forța strângerii ei la o astfel de vârsta a uimit atât familia, cât și medicii.

Mama ei, Onyi Chiedozie, spune: Când o hrăneam, a început să se agite, apoi, pur și simplu, a apucat sticla. Și o ținea singură. Nu ne venea să credem, pentru că bebelușii nu fac asta atât de devreme, în mod norma. Sunt atât de șocată, încât am simțit nevoia să ma documentez despre asta în fiecare zi. E de necrezut!

Când nu mai vrea să mănânce, împinge biberonul, Nu este suficient de puternică să îl arunce, dar îl împinge așa cum procedează și cu jucăria ei. Dacă îi este foarte foame, începe să se agite. Atunci, va apuca biberonul imdiat ce i-l dăm.

Doamna Chiedozie, o mamă singură din Essex, se asigură că își supraveghează fiica atunci când se hrănește. Ea spune: Uneori, o țin sau alteori o sprijin de o pernă și îi dau biberonul. O supraveghez permanent.

Amara cântărea 2.9 kg la naștere, pe 3 august, la spitalul Queen din Romford. Mama ei spune că progresele fetiței au uimit lumea medicala. Studenta a mai adăugat: Chiar și asistentele sunt surprinse. Când asistenta care se ocupa de îngrijirea mea a venit, și ea a fost șocată/â. Nu credea ce se întâmplă.

Fetița este, de asemenea, și alăptată regulat. Mama spune: Alăpatul se desfășoară mai bine acum - e confortabil. Obișnuia să fie dureros. Când o hrănesc, mă atinge și mă ține.

Bebelușii își pot susține biberonul fără să fie ajutați la vârsta de 6 luni.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 aug, 2014
Tobias
Ciudat
Vocea este lucrata pe computer, pusa cap la cap din alte discursuri... lipirea este foarte prost facuta, de un amator incepator. Asta ma face sa inteleg ca stirea este o minciuna, de fapt, de la un ziarist roman... la ce te poti astepta?
A gasit o cacialma pe iutube si le-o serveste romanilor drept stire. Am mai spus: angajati copii de clasa a V a si vom avea parte de o limba romana mai corecta si stiri mai inteligente.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ