Cum arăta Brad Pitt înainte de a deveni celebru. Fotografie NEMAIVĂZUTĂ cu actorul la vârsta de 25 de ani

| 20 oct, 2014

Brad Pitt (50 de ani) este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, talentul său actoricesc precum și fizicul de invidiat aducându-i numeroase rolurile importante.

Înainte de a deveni însă celebru, soțul Angelinei Jolie a fost doar un alt tânăr în căutarea visului hollywoodian. În 1989, pe când avea 25 de ani, el a fost cooptat în distribuția unui serial care însă nu a mai ajuns pe micul ecran. Totuși, câteva fotografii din acea perioadă au rămas în arhivele postului ABC, iar de curând au fost date publicității, scrie ziarulring.ro.

Brad Pitt urma să joace rolul unui sportiv în serialul "The Kids Are All Righ", care urmărea povestea a patru adolescenți. Într-una din imagini, actorul apare îmbrăcat doar într-o pereche de boxeri, spre deliciul fanelor acestuia. Chiar dacă serialul nu a mai fost difuzat, Brad Pitt a dat marea lovitură în 1991, cu rolul din "Thelma & Louise".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 2014
Rodica
venituri suplimentare
Venituri suplimentare de minim 300 dolari /luna prin munca pe calculator la domiciliu 1-2 ore/zi;cei interesati va rog sa trimiteti textul Info la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ