Cum arată locuinţa de protocol în care va locui Băsescu. FOTO

| 05 feb, 20:07

Fostul președinte Traian Băsescu a primit, din partea Guvernului, ca locuință de protocol, fosta locuință a Mioarei Roman. Aceasta a fost evacuată din casă de către RA-PPS.

"Este vorba despre imobilul situat în strada Gogol, numărul 2, sectorul 1. A fost pus la dispoziţie conform legii. Domnul Băsescu trebuie să agreeze. Acest imobil are aviz de natură tehnică din partea SPP. Abia acum i s-a pus la dispoziţie. Este un imobil care se adaugă celor deja oferite până acum", a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă.

Pentru a se putea muta fostul președinte, cei de la RA-PPS vor trebui să facă reparații capitale la această casă. Trebuie reparate acoperişul, instalaţiile şi toată infrastructura de siguranţă a clădirii. Curtea va fi şi ea curăţată, iar interiorul redecorat.

Casa are parter și etaj și o curte de 500 de metri pătraţi. Parterul un hol, o sufragerie de 21 de metri pătraţi, bucătărie, o cameră de aşteptare şi o baie de serviciu. La etaj sunt 3 dormitoare și o baie. Există şi un demisol, unde sunt câteva camere administrative. Potrivit documentelor RA-APPS, suprafaţa utilă este de 167 de metri pătraţi.

Citeşte şi: Încolțit, Băsescu preferă familia, în locul famigliei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ