Cum arată micul apartament din vârful Turnului Eiffel

| 15 dec, 2014

Puţini turişti ştiu că la cel de-al treilea nivel al vestitului Turn Eiffel se află un mic apartament pe care inginerul Gustave Eiffel l-a amenajat pentru propria sa plăcere, în 1889, la scurt timp după ce impozanta construcţie a fost inaugurată, scrie turismistoric.ro.

Situat la cel de-al treilea nivel al Turnului Eiffel, mica locuinţă era foarte cochetă pentru sfârşit de secol XIX. Astfel, mobilierul de calitate foarte bună, pianul şi priveliştea superbă făceau din această „ascunzătoare“ un refugiu impresionant, unde Gustave Eiffel a invitat numeroşi oameni iluştrii ai vremii, de la inventatori la scriitori.

 

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 2014
Elena
Cea mai buna oferta de lucru !
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ