Cum arată PRIMA CUTIE DE LAPTE cu un organ genital masculin pe ea. FOTO

| 27 oct, 2014

O companie de produse lactate din Irlanda a făcut o gafă de proporţii în momentul în care a acceptat designul cutiilor ce lapte sau mai bine spus a încercat rebranduirea unui produs într-un mod unic până acum. Lucru care a stârnit numeroase reacţii, unele dintre ele condamnă compania şi susţin că este ruşinos în timp ce alţii se amuză şi admiră curajul companiei Tesco.

Dorinţa de a atrage cât mai mulţi consumatori i-a făcut pe reprezentanţii unei companii de lactate să gafeze în mod... indecent. Astfel, cutiile în care a fost ambalat laptele au un design care a atras multe priviri.

După cum puteţi vedea, pe ambalaj a fost desenat un simbol ce seamănă cu un organ genital masculin. Imaginea a fost făcută de către un client al supermarketului Tesco şi a fost postată pe retelele de socializare, unde a strâns sute de reacţii, potrivit The Guardian.

Şi nu poate fi considerată o gafă ce ar urma să fie reparată, sau o imagine realizată în photoshop, dovadă stă site-ul companiei Tesco unde au început deja să-şi promoveze noua cutie de lapte.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ