Cum arată viitorul preşedinte al României în viziunea lui Cristian Diaconescu

| 09 sep, 2014

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, a declarat marţi, la Iaşi, că viitorul preşedinte al României, oricine ar fi el, va trebui să aibă capacitatea să performeze din prima zi de mandat.

'Îmi doresc un preşedinte profesionist, pentru că, iată, jocul politic regional în care se află România devine din ce în ce mai complicat. (...) Din această perspectivă, în acest moment încă avem nevoie să vedem în ce măsură politicienii vor trebui să ne convingă în perioada următoare, dincolo de ceea ce performează astăzi, că sunt capabili ca în următorii cinci ani, cel puţin, să reprezinte şi să conducă un stat membru al NATO şi al Uniunii Europene. Este din ce în ce mai complicat', a spus Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară.

El a spus că potrivit sondajelor, Elena Udrea, se situează peste scorul Partidului Mişcarea Populară. În ceea ce priveşte şansele de reuşită a unei femei în ceea ce priveşte accederea la funcţia de preşedinte al ţării, Diaconescu a afirmat că o astfel de alegere ar putea fi 'un salt pozitiv de mentalitate, care ar fi benefic'.

'Elena Udrea se situează peste scorul partidului. Candidaţii apar şi dispar de la o zi la alta, candidaţi cu şanse la un moment dat par a cădea la o zonă de neîncredere. Nu prea mai apar candidaţi care să crească. E greu de făcut o prognoză în acest moment', a mai spus Diaconescu.

Citeşte şi: Planul Elena Udrea - candidatul PMP pentru Cotroceni intră în linie dreaptă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ