Cum comentează CTP scandalul care zguduie PSD

| 21 oct, 2014

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat în stilul caracteristic scandalul care cutremură din temelii PSD-ul. Astăzi, după şedinţa conducerii partidului, Victor Ponta a anunţat că i-a "autosuspendat" pe Vanghelie, Ghiţă şi Şova. CTP spune că "ce s-a întâmplat cu cei trei e parfum de tei".

"Şedinţuca asta fulger pe care a convocat-o domnul Ponta la partid în această după- amiază nu ar fi avut loc dacă morţilor mamei domnului Ghiţă nu i-ar fi fost asociaţi şi morţii mamei domnului Ponta, în exprimarea domnului Vanghelie. De acolo pleacă totul. de la "cu Ghiţă şi cu Ponta al vostru". Victor Ponta a fost silit de această licenţă poetică a domnului Vanghelie să ia o măsură pentru că altfel i-ar fi scăzut autoritatea în partid. Ce s-a întâmplat astăzi arată care e puterea reală în acest moment în raport cu baronii, în raport cu reţeaua de putere din partid a lui Victor Ponta. Pentru că ceilalţi doi au fost puşi în meniu, Şova şi Ghiţă, pentru a-l contrabalansa pe Vanghelie. Domnul Ponta avea o singură problemă: pe domnul Vanghelie. Ceilalţi l-au silit să îi pună pe listă pe Ghiţă şi Şova. Asta spune ceva despre ce s-ar putea întâmpla cu Victor Ponta dacă pierde prezidenţialele. E vorba de atacul violent la autoritatea lui Ponta a primarului de la Sectorul 5. Domnul Hrebenciuc şi-a dat demisia pentru că nu mai are susţinerea nici a lui Victor Ponta şi nici a lui Liviu Dragnea. Se dorea ca domnul Hrebenciuc să nu se mai amestece în combinaţiile din această campanie electorală. Aşa că a fost autodemisionat din Parlament. Ce s-a întâmplat cu cei trei e parfum de tei, pe noi, pe simpli cetăţeni, ba chiar pe membri PSD nu îi priveşte această hotărâre. Amintiţi-vă că Geoană a fost suspendat luni de zile şi asta nu îl împiedică ca azi să fie înalt reprezentant al lui Ponta", a spus CTP, potrivit realitatea.net.

Citeşte şi: Ponta: I-am "autosuspendat" pe Marian Vaghelie, Sebastian Ghiţă şi Dan Şova din toate funcţiile din partid

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ