Cum comentează Dragnea înscrierea lui Băsescu în PMP

| 09 oct, 16:18

Traian Băsescu face acum cu acte ce făcea înainte fără acte, a declarat președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, referitor la înscrierea fostului șef de stat în PMP.

"Nu îl văd în niciun fel, efectiv nu îl văd în niciun fel. Îmi aduc aminte că acest cetățean spunea, la un moment dat, criticând pe altcineva, că cine a fost președintele României nu mai poate să fie altceva, dacă se respectă. N-am ce să comentez mai mult, acum face cu acte ceea ce făcea fără acte până acum", a spus Dragnea, într-o conferință de presă, întrebat dacă îl vede pe fostul președinte ca pe un adevărat lider al Opoziției.

Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat, vineri, că s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară (PMP).

"Primul și cel mai important motiv al revenirii mele în viața politică este legat de ceea ce se întâmplă începând cu data de 22 decembrie 2014. O campanie furibundă de denigrare a celor două mandate pe care le-am avut la Cotroceni, o negare a transformărilor prin care a trecut țara în acest interval de zece ani, transformări extrem de importante care au consolidat statul de drept. (...) Singura soluție pe care o am este să revin în viața politică, să-mi apăr și cele două mandate și să mă apăr în fața valului de denigrări", a precizat Traian Băsescu, într-o declarație la sediul PMP.

Băsescu a menționat că va rămâne, în noua sa postură, un politician extrem de incomod.

Citeşte şi: Elena Udrea, după înscrierea lui Băsescu în PMP: Astăzi este ziua "liber la Preşedinte"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ