Cum comentează Elena Udrea cazul Turcescu

| 03 oct, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a vorbit, în emisiunea "Jocuri de putere", despre amploarea cazului Robert Turcescu, ca urmare a "spovedaniei" făcute de acesta pe blogul personal, prin care se autodenunţa ca fiind ofiţer acoperit.

"Problema cu ofiţerii acoperiţi în presă este reală, iar cazul Turcescu arată ce înseamnă să ascunzi un astfel de secret. Ce înseamnă să ai ofiţeri acoperiţi în presă şi să încerci poate să manipulezi opinia publică folosind aceşti ofiţeri acoperiţi şi, în al doilea rând, ce înseamnă când un lider de opinie, un jurnalist important, ascunde un astfel de secret, nu mai face faţă presiunii generate de secretul pe care îl deţinea şi provoacă o dezbatere publică atât de consistentă, aşa cum a făcut Robert Turcescu", a spus Elena Udrea, la Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ