Cum încearcă să se apere Ecaterina Andronescu de acuzaţiile din dosarul Microsoft

| 01 oct, 2014

DOSARUL MICROSOFT. Preşedintele Senatului Universităţii Politehnica din Bucureşti, Ecaterina Andronescu, a precizat miercuri, referindu-se la acuzaţiile privind dosarul Microsoft, că la data deschiderii contractelor pentru licenţe nu mai ocupa funcţia de ministru al Educaţiei şi a subliniat că după ce a revenit în funcţie nu a avut ''nicio tangenţă'' cu acestea.

DOSARUL MICROSOFT. 'Nu am nicio legătură, în momentul în care s-au deschis contractele cu licenţele Microsoft nu mai eram ministru şi nici când am revenit ulterior nu am avut nicio tangenţă cu această licenţă. (...) Eu ştiu ceea ce s-a scris în presă. În mod normal, în opinia mea de cetăţean, trebuia să te întrebe cineva dacă tu eşti persoana despre care vorbeşte comunicatul cum a vorbit şi dacă poţi să dovedeşti cu documente că nu eşti acea persoană. (...) Mi se pare cel puţin nedrept dacă nu inacceptabil. Îmi este foarte greu să tot repet: Nu am cerut, nu am condiţionat şi nu am luat nici odată nimic de la nimeni'', a declarat preşedintele senatului UPB.

Ecaterina Andronescu a spus că este surprinsă de declaraţiile procurorilor şi a susţinut că se aruncă 'cu noroi'.

'Ce m-a surprins? Să arunci cu noroi într-un om fără să vezi care e realitatea vieţii şi a faptelor sale. Mi-am construit cariera în această universitate cu multă onestitate şi dăruire', a punctat fostul ministru al Educaţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 2014
dorinteodor
dosare....
vad ca cineva ne teleghideaza pe cine sa votam.....democratie romaneasca.....
01 oct, 2014
dana
Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosirea a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti cerere de detalii la email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ