Cum îşi bate joc Elena Udrea de candidatul Diaconescu

| 06 iul, 2014

Elena Udrea si Cristian Diaconescu. Deşi în urmă cu nici o lună, Elena Udrea declara extrem de ferm că Mişcarea Populară îl va avea drept candidat la prezidenţiale pe Cristian Diaconescu, dând asigurări că acesta nu este “iepurele” nimănui, ultimele apariţii publice ale preşedintelui PMP arată exact contrariul, Elena Udrea conturându-şi din ce în ce mai mult potretul de prezidenţiabil.

Elena Udrea şi Cristian Diaconescu. Ce este cu adevărat amuzant şi straniu în acelaşi timp, este că după ce fostul consilier prezidenţial a fost confirmat drept candidatul PMP la alegerile din toamnă, domnul Diaconescu a dispărut complet din peisajul mediatic iar Elena Udrea în schimb, a devenit din ce în ce mai vizibilă. În acest context, declaraţiile pe care le făcea aceasta la doar câteva zile de la încheierea Congresului PMP, sunt mai mult decât hilare. “Credem că există şanse foarte mari ca domnul Diaconescu, în calitate de candidat al PMP, să între chiar în turul doi şi, cu sprijinul celorlalte partide de centru-dreapta să obţină votul electoratului de centru-dreapta şi să învingă candidatul PSD”, spunea Elena Udrea la începutul lunii iunie.

Citeşte şi: Să râdem cu Elena Udrea. Ultima perlă - Băsescu ar putea deveni preşedintele PMP!

După cum anticipam chiar aici pe obiectiv.info, “candidatul PMP” Cristian Diaconescu nu a indus pe nimeni în eroare, fostului consilier al preşedintelui Băsescu revenindu-i sarcina de a “a alerga” până când şefa sa de partid va considera de cuvinţă că poate intra în cursa prezidenţială.

De altfel, în mai toate apariţiile domniei sale, Elena Udrea a făcut cu ochiul şi a mustăcit când a fost întrebată cu privire la o proprie candidatură pentru Cotroceni. După care, de fiecare dată, ştergându-şi zâmbetul de faţă, a reamintit mecanic despre aşa-zisa candidatura a lui Cristian Diaconescu.

Udrea candidat. În ultima apariţie într-un studio de televiziune, Udrea a declarat din nou enigmatic că vremea unui candidat-femeie nu a trecut în România, oricând existând posibilitatea să apară o astfel de candidată. “Cred că România este pregătită oricând. Cred că o femeie va avea succes atunci când majoritatea femeilor vor decide că mai bine susţin o femeie decât un bărbat (…) Ca femeie preşedinte de partid, spun că va veni şi vremea în care, în România, o femeie ar putea să candideze. Nu este timpul pierdut. Poate apărea o candidată” a spus misterios şefa PMP. De asemenea, întrebată care ar fi prima decizie pe care ar lua-o dacă ar ajunge preşedintele României, Udrea a răspuns: “Un guvern de femei”. Un răspuns pueril dar care denotă şi o lipsă totală de cunoaştere a atribuţiilor preşedintelui România. Mai mult, răspunsul doamnei Udrea arată că domnia sa este într-adevăr discipolul lui Traian Băsescu, cel care timp de aproape 4 ani a condus de facto guvernele Boc-Ungureanu, încălcând flagrant Constituţia.

Citeşte şi: Elena Udrea candidat. Elena Udrea revine în cursa pentru preşedinţia României

Cu fiecare apariţie, Udrea nu face altceva decât să-şi bată joc de “candidatul” Cristian Diaconescu. Ce-i drept, Diaconescu a acţionat în cunoştinţă de cauză, decizia de a se umili singur aparţinându-i în totalitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 2014
ion
eu cred ca Diaconescu,isi merita soarta,asa ar trebui sa pateasca toti cei ce nu au demnitate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ