Cum îşi petrece timpul Elena Udrea în arest

| 12 feb, 10:04

Elena Udrea, reţinută marţi seară în dosarul „Microsoft”, a fost arestată preventiv, miercuri seara, de magistraţii Curţii Supreme. Înainte de a intra în sediul instanţei, Udrea a repetat gestul din Parlament din ziua în care s-au votat cererile procurorilor.

Arestată pentru o perioadă de 30 de zile, în dosarul Microsoft, Elena Udrea ştie cum să facă să treacă timpul mai repede: stă pe Facebook. Mai întâi, fostul ministru al Turismului şi-a schimbat fotografia de pe coperta paginii de Facebook. Miercuri seară, aproape de miezul nopţii, a apărut următorul mesaj:

"Am fost informată că presa a fost împânzită de articole în care se spune cum toate lucrurile pe care le-am făcut vreodată (de la petrecerile de ziua de naştere, până la concedii şi pantofii pe care i-am cumpărat) s-ar fi făcut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei.

Evident că toate aceste alegaţii care apar în spaţiul public nu sunt adevărate. Nu am pretins niciodată nimic nimănui – cu atât mai puţin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei.

Nu-i de mirare că aceste aşa-zise „detalii picante” (deşi nereale) au fost livrate presei după ce s-a produs reţinerea mea, când pot mai greu să spun public că nu e nimic adevărat. Asta apropo şi de cei care susţin să nu se facă Justiţie la televizor şi mă acuză că am vorbit prea mult – văd însă că e bine şi acceptabil dacă sunt condamnată la televizor (pe speculaţiile şi susţinerile procurorilor, nedovedite cu probe)."

Citeşte şi: ELENA UDREA face furori în presa tabloidă OCCIDENTALĂ. FOTO

Într-un mesaj anterior, tot de miercuri, Elena Udrea a precizat că, în arest, nu are acces la telefon şi la internet şi că tot ce are de spus este transmis avocatului. Cu toate acestea, e greu de înţeles cum a fost informată în celulă despre ce a scris presa, dacă nu are acces la informaţii din exterior.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, miercuri seară, arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru 30 de zile, în dosarul Microsoft.

Citeşte şi: CONDIŢII TERIBILE pentru Elena Udrea! Celula ei, plină de gândaci şi şobolani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 15:26
Alexandru Valeriu Pantelimon
In sfarsit spune un lucru adevarat; si atmosfera din acel minister pe care a instaurat-o interlopa duhnea de coruptie . Asta si cu sprijinul
partidului stat mafiot care si-a batut joc de noi timp de 10 ani ,jefuindu-ne .
12 feb, 12:31
Oli
locuri de munca
Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ

EDITORIAL

10%

12 feb, 14:09