Cum îţi poţi albi dinţii cu ajutorul cojilor de banană

| 25 noi, 2013

Fructele pot ajuta la albirea dinţilor datorită acidului pe care îl conţin. Bananele nu sunt fructe acide, dar se pare că îţi poţi albi dinţi cu ajutorul cojii, arată rezultatele unui experiment. Uite cum să procedezi:



Instrumentele necesare pentru albirea dinţilor

Ai nevoie de periuţa de dinţi, o coajă de banană şi un cronometru cu care să măsori timpul. Pentru că sunt obiecte pe care le are oricine în casă, poţi începe albirea dinţilor.

Ce trebuie să faci cu coaja de banană

Timp de un minut (aici intervine şi cronometrul) freacă de toţi dinţii, atât cât poţi, cu interiorul cojii de banană. Încearcă să laşi cât mai multă pastă pe dinţi.

Lasă pasta de banană să acţioneze

După ce ai acoperit dinţii cât mai bine cu pastă de pe coaja de banană, porneşte-ţi cronometrul şi setează-l să se oprească după 10 minute. Atât trebuie să stai cu pasta pe dinţi.

Foloseşte periuţa de dinţi

După ce s-au scurs cele zece minute, ia-ţi periuţa de dinţi uscată şi spală-te pe dinţi ca şi cum te-ai spăla cu pastă de dinţi normală, timp de un minut. După ce ai făcut asta, clăteşte gura cu apă la temperatura potrivită pentru tine.

De câte ori repeţi procesul

Ca să vezi rezultate trebuie să te speli cu pasta de banană în fiecare zi, timp de şapte zile. Dinţii vor fi mai albi cu o nuanţă sau două.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mai, 16:27
Ion
Eu pentru albire folosesc Ibright. E in kit bunicel.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ