Cum să-ți detoxifici întregul organism doar cu o PERIE

| 23 iul, 2014

Experţii susţin că periajul uscat al pielii are efecte miraculoase asupra pielii, exfoliind-o și reducând aspectul de coajă de portocală. Află ce înseamnă, de fapt, periajul uscat al pielii și ce beneficii îți aduce.

 

Periajul uscat funcționează ca orice alt exfoliant: înlătură celulele moarte de pe piele, îi îmbunătățește aspectul, iar hidratarea devine mai eficientă după un astfel de procedeu.

Periajul uscat reduce celulita

Periajul uscat ajută la eliminarea toxinelor, iar specialiștii susțin că poate înlătura aspectul de coajă de portocală. Modul în care acționează este simplu: prin exfoliere, sunt îndepărtate toxinele stagnante, care descompun țesutul conjunctiv și duc la apariția celulitei. Chiar dacă nu există dovezi clare că periajul uscat poate înlătura celulita pentru totdeauna, aspectul său va fi îmbunătățit imediat după acest procedeu.

Cum se face periajul uscat

Pentru început, ai nevoie de o perie de exfoliere, pe care o găsești la orice magazin cu produse cosmetice. Caută una aspră, pentru ca procesul să fie eficient. Un mâner lung este, de asemenea, recomandat, pentru că te va ajuta să masezi zonele greu accesibile.

Periajul uscat îți stimulează corpul și îți dă energie, așa că cel mai bine este să îl faci dimineața, înainte să intri la duș, dar poți alege orice moment al zilei. Începi procesul de la picioare, apoi talie, spate și piept. Închei periajul cu mâinile și subrațul. Urmează, apoi, dușul. Pentru că vei avea porii deschiși, orice tratament pe care îl vei aplica va fi mai eficient. După duș, folosește o cremă hidratantă, iar pielea ar trebui să se simtă moale și catifelată, scrie unica.ro.

 

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ