Cum să slăbeşti 3 kilograme în 3 zile cu dieta cu cartofi şi iaurt

| 21 iul, 2014

Dietă. Dieta cu cartofi este foarte simplă și utilă atunci când vrei să dai jos câteva kilograme în plus, într-un timp scurt. Totuși, nu este recomandat s-o ții mai mult de trei zile pe săptămâna, iar rezultatele sunt cele așteptate.

Dietă. Multe femei cred că ar trebui să evite cartofii, pentru că îngrașă. Adevărul este undeva la mijloc: cartofii pot fi mâncați oricând în timpul dietei, însă nu în combinație cu carne, iar dacă alegi să îi prăjești, alege uleiul de cocos sau untură. Cartofii sunt bogați în potasiu, astfel că ajută la detoxificarea organismului, stimulează activitatea rinichilor și au efect ușor diuretic. Mai mult, îți oferă o senzație de sațietate ce durează mai mult timp.

Iaurtul poate asigura necesarul de calciu zilnic al organismului, însă trebuie să fii atentă la produsele pe care le cumperi. De preferat este cel natural, chiar bio, fără aditivi, zahăr, conservanți, coloranți sau grăsimi. Cel grecesc îți oferă o senzație de sațietate, astfel că este folosit adesea în diete.

Ca să slăbești până la trei kilograme în numai trei zile nu e nevoie să te înfometezi sau să faci sport până nu te mai țin picioarele, în schimb, trebuie să te limitezi doar la trei lucruri pe care le poți consuma: cartofi, apă și iaurt.

Citeşte şi: Îţi bei cafeaua şi în acelaşi timp slăbeşti 8 kilograme

Ca această dietă să își facă efectul rapid, trebuie să mănânci cartofii fie fierți, fie copți la cuptor ori pe grătar și să mănânci lactate slabă. Dieta aceasta se ține doar trei zile pe săptămână:

La micul dejun poți mânca un pahar mic de iaurt grecesc slab, cu câțiva fulgi de ovăz (îi găsești de cumpărat de la plafar). Poți adăuga și fructe, precum banane sau stafide. Poți mânca și o felie de brânză degresată și nu foarte sărată.

La prânz consumi un cartof mare fiert sau copt la cuptor, cu un pahar mic de iaurt slab.

La cină ai de asemenea de mâncat un cartof mare fiert sau copt la cuptor – dacă nu găsești cartofi mari, poți lua doi mai mici – cu o felie sau două de brânză degresată.

Citeşte şi: Fazele LUNII te ajută să slăbești. Celebra dieta “VÂRCOLAC”: minus 3 kg in 24 ore

Dacă simți nevoia unei gustări, alege fructele de pădure sau merele. De asemenea este foarte important să bei cel puțin doi litri de apă pe zi – poți bea și sucuri de fructe și legume proaspete sau ceaiuri neîndulcite.

avantaje.ro.

Tag-uri: cartofi, dieta, iaurt
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ