Cum să slăbeşti 4 kilograme în 10 zile cu CIREŞE

| 10 iun, 2014

O cura cu cirese poate avea efecte extraordinare atat asupra sanatatii cat si a siluetei tale! Acestea stimuleaza secretia de melatonina, motiv pentru care ideal ar fi sa le consumi la cina, ca sa dormi foarte bine. Pentru un efect optim, bea zilnic si doua cani de ceai cu infuzie din cozi de cirese.

Cura cu cirese

Continutul bogat de apa (70%) din cirese ne permite sa mancam orice cantitate fara a ne ingrasa. In plus, ciresele mai contin si vitamine, B1, B2 si B6, care asigura organismului energia de care are nevoie, potrivit revistafelicia.ro.

Cura cu cirese se tine trei saptamani, crescand progresiv cantitatea, de la 100 grame zilnic la 500 de grame. Ciresele se consuma dimineata, pe stomacul gol, fara a mai manca altceva pana la pranz. Cand ai ajuns la cantitatea de 300 de grame pe zi, aceasta va fi impartita in trei prize, pe care le consumi pe rand. Pentru ca dieta sa dea rezultatele dorite, in timpul curei trebuie sa mananci numai preparate usoare, atat la pranz, cat si la cina. De asemenea, in aceasta perioada nu ai voie sa consumi zahar, grasimi si alcool.

Dieta cu cirese

Dieta cu cirese dureaza 10 zile, timp in care scapi de 3-4 kilograme.

Ziua 1

Mic dejun: o banana si o cafea

Pranz: peste la gratar cu garnitura de spanac

Cina: 500 g cirese

Gustari: ceai din cozi de cirese

Ziua 2

Mic dejun: 2 oua fierte, o felie de paine (inegrala sau hipocalorica) si o cafea

Pranz: piept de pui fiert cu salata din andive

Cina: 500 g cirese

Gustari: ceai din cozi de cirese

Ziua 3

Mic dejun: branza de vaci, o chifla din faina integrala si o cafea

Pranz: varza calita cu carne de pui fiarta

Cina: 500 g cirese

Gustari: ceai din cozi de cirese

Ziua 4

Mic dejun: un sandvis cu branza, castravete verde si o cafea

Pranz: paste integrale cu ciuperci si sos de rosii

Cina: 500 g cirese

Gustari: ceai din cozi de cirese

Ziua 5

Mic dejun: un iaurt cu cereale integrale si o cafea

Pranz: pui cu legume la gratar

Cina: 500 g cirese

Gustari: ceai din cozi de cirese

Dieta exclusiva cu cirese

Timp de trei sau patru zile pe saptamana vei manca cirese, aproximativ trei sau patru kilograme pe zi, fara alte alimente, doar apa minerala intre mese. In restul zilelor de dieta din cursul saptamanii este permis consumul de proteine (carne de pui sau peste), glucide (alte fructe dulci), dar si lipide (peste, ulei de masline). Aceasta dieta poate fi reluata in fiecare saptamana, caci oricum sezonul cireselor este foarte scurt.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iul, 2014
ANA
...
ma scuzi blog nu glog
03 iul, 2014
ANA
bai ca sa slabesti nu trebuie sa mananci ca haplea numai cirese..sport tampit-o, sport! la fel ai facut si cu Stefan Huidu si Halep si alti oameni si cu mine te-au comentat si pe glog si aici..idioata

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ