"Cum să te pregăteşti pentru războiul vorbelor". Sfaturile lui Mândruţă pentru Klaus Iohannis

| 12 noi, 2014

Lucian Mândruţă a realizat un îndrumar pentru candidatul ACL, câteva sfaturi practice pentru prestaţia lui Klaus Iohannis la următoarele dezbateri.

"Dupa ce-am scris ieri ca Iohannis a pierdut batalia cu Ponta, intregul activ de activisti online de la ACL mi-a sarit in cap. Cum imi permit sa demobilizez masele? Am tradat cumva la Ponta ? De ce spun ca Iohannis a pierdut, cand de fapt el e un om bun, cu realizari la Sibiu si pentru care faptele vorbesc?

Simplu: pentru ca eu cred ca nu exista cauza buna servita de minciuni. Si pentru ca de asemenea cred ca faptele nu vorbesc intr-un studio de la Bucuresti, unde n-ai nici macar o poza cu Palatul Bruckenthal.

In plus, nu sunt membru ACL. Dar fac parte dintr-o fratie speciala: cea a alegatorilor de dreapta care isi doresc un candidat in stare sa castige. Nu unul care merge pe sarma, nu un golan, dar nici unul care spune trei cuvinte in timpul in care celuilalt ii ies din gura zece baliverne.

Altfel spus, mi-as fi dorit ieri un candidat pregatit. Si, pentru ca una dintre meseriile mele secrete e aceea de media trainer, adica de profesor de comunicare, o sa va spun ce trebuia sa faca, ce n-a facut si de ce am dat un scor de 4-1 in favoarea lui Ponta.

Sound-bites.

Citeşte şi: Theodor Paleologu, SFAT pentru Iohannis după confruntarea cu Victor Ponta

Ce sunt astea? Sunt propozitiile scurte, usor de tinut minte si de spus mai departe, pe care noi sa le tinem minte si sa le spunem colegilor de birou a doua zi. Astea sunt spontane, o sa ziceti. Nu. Ele se scriu cu mult timp inainte, intr-un document care se numeste Message Box si in care la fiecare acuzatie sau subiect in discutie, vorbitorul are 3-5 raspunsuri prestabilite, ca niste sageti gata pregatite in tolba.

Sa va dau un model. Ponta ii spune lui Iohannis: aveti si voi coruptii vostri.. Cancescu, Chiuariu, etc.

Raspuns Iohannis: “sa nu mai vorbim despre trecut. Sa vorbim despre viitor.” Gresit."

Citeşte continuarea, pe blogul lui Mândruţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ