Alături de cine se consolează Oana Sârbu după vestea căsătoriei lui Robert Turcescu

| 06 oct, 2014

Aflarea veştii căsătoriei lui Robert Turcescu cu Oana Nuţu probabil a bulversat-o puţin pe vedeta Oana Sârbu, care îşi petrece tot mai mult timp alături de băieţelul ei,  Alex. Câmtăreaţa a postat de curând fotografii superbe în care apare alături de copil.

Oana Sârbu, una dintre cele mai apreciate artiste din anii '80-'90 de la noi, este o mămică fericită. Are o mândreţe de băieţel, pe nume Alex, pe care l-a înfiat în anul 2009, cu jurnalistul Robert Turcescu, cel care, în urmă cu câteva zile s-a însurat cu Oana Nuţu, un designer în vârstă de 25 de ani.

Vedeta îşi adoră fiul, de care este extrem de ataşată şi căruia îi acordă aproape tot timpul.

Oana Sârbu apare, în imagini de familie, alături de fiul ei. Alex este un băieţel foarte reuşit, blond, cu ochii mari şi privirea caldă, plin de energie.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 2014
eugen
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
07 oct, 2014
mihai
Oferta foarte serioasa. Daca sunteti perseverant, daca aveti rabdare si dorinta de a invata lucruri noi, care sa va asigure un venit suplimentar in domeniul Network Marketing, nu ezitati sa ne contactati. Nu trebuie decat sa activati ca operatori online 2-3 ore pe zi, si va asigurati un venit de minim 300 dolari lunar. Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ