Cum se va lansa Victor Ponta la prezidenţiale

| 19 sep, 2014

VICTOR PONTA LANSARE CANDIDATURĂ. După ce la sfârşitul săptămânii trecute social-democraţii au validat candidatura premierului Victor Ponta la Preşedinţia României într-un Congres Extraordinar, sâmbătă liderul PSD va intra în competiţia electorală printr-o lansare de zile mari pe stadionul Arena Naţională, în faţa a zeci de mii de români.

VICTOR PONTA LANSARE CANDIDATURĂ. Se preconizează că la eveniment vor fi prezenţi aproximativ 70.000 de simpatizanţi şi militanţi. Interesant este că Victor Ponta îşi va lansa candidatura, sâmbătă, chiar de ziua sa de naştere, după ce miercuri şi-a înregistrat oficial candidatura la BEC. De reuşita tehnică a show-ului se va ocupa firma 360 Revolution, cea care a fost folosită de PSD şi la Congresul extraordinar al PSD de la Alba Iulia, dar şi la Consiliul Naţional de la Craiova. Evenimentul va fi deschis prin intonarea imnului national.

Citeşte şi: De ce va fi Victor Ponta un preşedinte altfel?

Aşadar, sâmbătă, Victor Ponta va deveni primul candidat lansat oficial în competiţia pentru câştigarea fotoliului de la Palatul Cotroceni. Prezidenţiabilul Alianţei PSD-UNPR-PC a fost, de altfel şi primul dintre competitorii în cursa pentru Preşedinţie care şi-a depus dosarul, aducând la BEC în sprijinul candidaturii sale un număr impresionant de semnături. Cele 2,2 milioane de semnături strânse depăşesc cu mult baremul prevăzut de lege pentru înscrierea în cursă. După toate informaţiile, acest număr de semnături este semnificativ peste ceea ce au reuşit să strângă contracandidaţii săi, fapt care ne poate oferi o idee despre susţinerea de care se bucură Victor Ponta.

VICTOR PONTA PROGRAM. Încă de la Congresul Extraordinar, şeful cabinetului a prefigurat elementele din programul său pe care le va prezenta la evenimentul de sâmbătă. Prezent la Alba-Iulia, liderul social-democrat a anunţat că principalul său obiectiv, în cazul în care va fi ales şef al statului, este să îi unească pe români, după cei zece ani de dezbinare care au marcat regimul condus de Traian Băsescu. "Vreau să muncim pentru români, vreau să facem o schimbare adevărată şi vreau să facem Marea Unire pentru România. Un preşedinte, înainte de toţi ceilalţi, are obligaţia să reprezinte România şi nu un partid, are obligaţia să-i pună pe toţi românii laolaltă atunci când e vorba de România. Asta vreau să fac ca preşedinte al României!", a precizat Victor Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta candidat. Victor Ponta domină în continuare în sondaje

Victor Ponta porneşte ca favorit în cursa electorală pentru Cotroceni. Faptul că preşedintele PSD este primul în preferinţele alegătorilor nu este o simplă întâmplare. Îndată ce Victor Ponta a preluat frâiele guvernării de la cabinetul portocaliu condus de Mihai Răzvan Ungureanu, principala preocupare a liderului social-democrat a fost repararea nedreptăţilor comise de executivele girate de Traian Băsescu. În cei doi ani şi jumătate de guvernare, cabinetele conduse de Victor Ponta, nu numai că au stopat măsurile nedrepte de austeritate, care au sărăcit milioane de oameni, dar au reuşit şi să repună economia pe un trend de creştere consolidată şi să crească nivelul de trai al românilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ