Cum slăbeşti cu ceai de mărar. Pierzi 8 kilograme într-o lună!

| 13 sep, 19:31

Dacă vrei să topești 8 kilograme într-o lună, natural, sănătos, fără efort și fără să te înfometezi sau să ții diete de slăbire periculoase, apelează la cura de slăbire cu ceai de mărar. Slăbește văzând cu ochii și scapi de aproximativ 25 de centimetri în talie și de celulită, în urma curei de 4 săptămâni cu ceai de mărar!

Această plantă aromatică se consumă cu totul – frunze, semințe și tulpină – pe post de mirodenie în alimentație și pe post de planta medicinală în tratarea diferitor afecțiuni. Mărarul poate fi întrebuințat proaspăt, poate fi făcut ceai sau introdus în diferite smoothie-uri.

Cum se prepară ceaiul de mărar pentru slăbit?

Există două metode pentru a prepara ceaiul de mărar pentru slăbit:

Se fierb semințele de mărar în apă (aproximativ 5-10 grame de semințe la 250 ml de apă), timp de 30 de minute.

Se toarnă semințele de mărar în apa proaspăt fiartă și se lasă la infuzat vreme de 5-10 minute.

Se consumă 2 căni pe zi, timp de o lună, perioadă în care se îmbunătățește starea generală de sănătate, scade nivelul colesterolului, dispar stările de balonare și oboseala cronică de după fiecare masă, anxietatea și, desigur, kilogramele în plus.

Tag-uri: cum slabesc, dieta, marar
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ