Cum va arăta lupta prezidenţială între Udrea şi Macovei

| 16 aug, 2014

Coincidență sau nu, de când a anunțat Băsescu că urmează să dezbrace public toți candidații înscriși în cursa prezidențială, ne-am pricopsit cu două femei care râvnesc la funcția supremă în stat, una care și-a anunțat oficial candidatura, alta care și-a anunțat intenția, dar mai are de așteptat până marți pentru confirmarea candidaturii.

Elena Udrea și Monica Mocovei, pentru că despre ele este vorba, în mod cert vor face deliciul mass-media în lupta electorală din toamnă, și de ce nu a românilor, iar asta pentru că nu des ai ocazia să asiști la un „cat fight” la un nivel atât de ridicat.

Cele două sunt, în aceeași măsură, creații portocalii și fac parte din seria femeilor lansate și susținute în politică de către Băsescu, cu toate că cea din urmă nu mai este în relații foarte bune cu șeful statului. Prin urmare, femeile crescute în ograda PDL au aceleași apucături de țațe mahalagioaice care, în contextul luptei prezidenţiale, în mod cert se vor accentua. Atacurile și săgețile otrăvite dintre cele două de-a lungul timpului fac dovada că fetele pot zgâria rău în caz în care este nevoie. Udrea și Macovei nu s-au avut la inimă nici atunci când era colege de partid și, chipurile, trăgeau în aceeași direcție, situația rămânând valabilă și după ce Elena Udrea s-a mutat cu tot calabalâcul la partidul pe care Băsescu l-a înființat pentru ea.

Una peste alta, chiar dacă ambele candidate la președinție par convinse că România este pregătite să aibă un președinte femeie, acest lucru este puțin probabil să se întâmple. Având în vedere acest aspect, atât Udrea și Macovei vor încerca, pe cât posibil să se diferențieze una de cealaltă, iar atacurile la persoană vor curge nestingherit. Pe de altă parte, așa cum menționează și Lăzăroiu într-o postare pe Facebook, “o schimbare de candidat la PMP o avantajează pe Monica Macovei”, iar asta pentru că îi oferă acesteia posibilitatea să se poziționeze în antiteză față de Udrea, a cărei imagini nu mai poate fi separată de cea a președintelui. Pe fondul renegării Monicăi Macovei, Băsescu i-a făcut acesteia un favor pe care acum Udrea nu face decât să-l scoată în evidență.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 aug, 2014
Eugen Moise
Decât ei mai bine NOI!
Viitorul îmi place să cred că ni-l pregătim singuri și, nu putem greși căci nu avem dreptul să lăsăm patimă copiilor noștri. Dacă nu ne vom putea impune în aceste alegeri pierderea este uriașă, nu vom mai putea atinge niciodată idealurile și dorințele noastre. Din câte observ toți aleargă după notorietate de parcă dacă avem un parlament întreg de doctori ne-am căpătuit cu ceva; e bine să te documentezi pentru că tocmai de ceea ce poate face un tehnocrat le este frică actualei puteri - parlament, guvern, președinte. Guvernul poate fi tehnocrat dar nu există decât o singură cale, în nici un caz prin recomandări politice. Definiția tehnocratului e simplă dar aspră în contextul politicii actuale, citiți cu atenție pe prima pagină - http://presedintetehnocrat.ro/
Vă doresc succese și realizări frumoase, cât despre alegeri, o singură șansă avem, DEȘTEPTAREA ROMÂNIEI.
Cu stimă,
Eugen Moise - http://presedintetehnocrat.ro/?page_id=96
17 aug, 2014
MISTRETUL JAPONEZ
HAITA PORTOCALIE SE SFÂŞIE
CUM POATE SĂ ARATE LUPTA INTRE O PARAŞUTĂ CARE NE-A FURAT PE NOI PE ROMÂNI DE CÂTE ORI A AVUT OCAZIA ŞI O CURVĂ COMUNISTĂ CARE NE-A DENIGRAT TOT PE NOI IN TOATĂ EUROPA ŞI NU NUMAI ...
17 aug, 2014
jaga
catre mistret
numele tau spune tot , mistret = porc . macovei a denigrat haita de hoti care ne-au furat si fura de 25 de ani .adica pe cei de genul tau ,porcii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ