Cum va fi vremea în acest weekend

| 01 noi, 2014

Vremea se menţine rece şi în acest weekend. Sambata dimineata pe alocuri va fi ceata, posibil asociata cu burnita, dar la amiaza soarele predomina si maximele zilei pornesc de la 5 grade in nordul Moldovei si ating 14 grade, izolat, in sud-vest. Iar prin Moldova, Bărăgan şi Dobrogea, vantul se arata mai alert.

In Bucuresti, la prima ora a zilei sunt conditii pentru putina ceata, apoi isi face aparitia si soarele, dar temperatura la amiaza ramane mai scazuta decat s-ar cuveni la aceasta data, vor fi cam 10-11 grade, cu vant domol.

Si duminica tot rece ramane vremea, mai ales in regiunile extracarpatice si in zonele cu ceata persistenta din centrul tarii. Soarele este destul de scump la vedere in aceasta zi, norii josi lasa izolat cate o burnita peste sudul si estul tarii noastre, iar, in rest, ceata este prezenta la nivel local in zonele joase de relief, cel putin in primele ore ale zilei. Vantul insa nu mai da semne de agitatie, iar la amiaza vor fi aceleasi 5 grade in nordul Moldovei, in timp ce in Dealurile de Vest se ating 14-15 grade mult mai placute.

In Capitala, duminica va fi o zi rece, cu cer mai mult noros si posibil cu ceata in primele ore din zi. Nu asteptam precipitatii si nici vantul nu isi face simtita prezenta, dar pana la amiaza nu se aduna mai mult de 8-9 grade in termometre.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ