Cuplul Jolie-Pitt a ajuns la psiholog. Care este motivul

| 16 sep, 20:22

Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi cerut sfatul unui psiholog pentru a înțelege mai bine tulburările de identitate ale fiicei lor, Shiloh, care de ceva timp are sentimentul că este băiat. La cei nouă ani si săi, le cer celor din jur să îi spună John, relatează miercuri 20minutes.ch.

"A trebuit să o tundem, se îmbracă băiețește, îi plac costumele. Nu voi fi niciodată un părinte care să o silească să fie ceea ce nu este", spunea actrița în revista Vanity Fair, potrivit Agerpres. Totuși, pentru a înțelege mai bine problemele copilului cu propria identitate, Brad și Angelina au cerut sfatul unui psiholog, cei doi fiind gata să își accepte fiica orice s-ar întâmpla.

Brad Pitt s-ar fi întrebat dacă faptul că locuiește cu doi frați mai mari ar fi făcut-o pe Shiloh să se comporte ca ei. "Psihologul i-a spus că Shiloh s-ar fi îmbrăcat băiețește și ar fi cerut să i se spună John chiar dacă nu ar fi avut decât surori", a spus un apropiat al cuplului în Radaronline.

Psihologul i-a sfătuit totuși pe părinți să își trimită la școală fiica, a cărei educație este asigurată acasă. "Este crucial în stadiul său de dezvoltare să fie înconjurată de copii. Faptul că face școală acasă o închide într-o lume mică", încheie sursa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ