Cuplul verii 2019. Nativii care au parte de cea mai frumoasă iubire

| 14 iun, 10:27

Vara este anotimpul vacanțelor, al nopților pierdute și al distracției absolute. Vremea frumoasă te face să vrei să ieși din casă și să cunoști oameni noi. De aici mai este doar un pas până la a lega povești de dragoste de neuitat, pătimașe, fierbinți, istovitoare.

Doi nativi ai zodiacului vor avea parte de cea mai frumoasă poveste de dragoste în această vară. Se vor completa reciproc, iar astrele vor fi de partea lor. Iată care sunt porumbeii zodiacului în lunile cele mai fierbinți ale anului 2019.

Scorpionul și Balanța vor găsi armonia împreună

Balanța va fi atrasă iremediabil de pasiunea și devotamentul Scorpionului. Firi profunde, amândoi vor încerca să se descopere și să ajungă la inima celuilalt. Înclinația către misticism a Scorpionului va fascina Balanța, care își va găsi echilibrul lângă acest nativ. În preajma lui se va simți protejată, admirată și răsfățată. Va învăța ce înseamnă loialitatea, răbdarea și stabilitatea.

Va găsi, în sfârșit, un partener cu care să comunice și care o va ajuta să se deschidă. Totuși, va trebui să impună niște limite, deoarece Scorpionul este extrem de gelos și posesiv. Relația va fi guvernată de pace, deoarece Scorpionul va găsi alături de Balanță armonia care îi calmează haosul interior. Va învăța să fie mai iubitor, mai deschis și să-și arate emoțiile. Relația lor va fi pasională, dar calmă, fără neliniști și suspiciuni. Scorpionul își va exploata partea creativă alături de Balanță.

Împreună vor participa la cursuri și ateliere creative, care îi vor apropia și mai mult. Vor dori să petreacă fiecare moment împreună, fiind fascinați de personalitatea celuilalt. Scorpionul va deveni o persoană mai calmă, mai romantică, în timp ce Balanța va învăța să fie puternică și să ia decizii ferme.

Legătura ar putea fi de durată dacă sunt trecute cu vederea mici defecte. Nevoia permanentă de atenție a Balanței s-ar putea să nu fie mereu pe placul Scorpionului, care de multe ori caută singurătatea și izolarea. Nici Balanța nu va privi cu ochi buni posesivitatea Scorpionului, dar aceste aspecte pot fi discutate și remediate. Gustul comun pentru frumos, spiritul de aventură și nevoia de a avea un partener alături la bine și la greu vor suda acest cuplu care nu doar că va avea o vară de vis, dar dacă cei doi își doresc asta cu adevărat, va trece proba timpului.

Tag-uri: horoscop
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ