CUTREMURĂTOR! Laura Voicu: "Mă tem pentru viaţa Alinei Bica"

| 06 apr, 22:20

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu a declarat că se teme pentru viaţa clientei sale după aceasta a fost mutată din arestul central în penitenciarul Târgşor.

"Imi este teama pentru viata ei acolo. Amenintari s-au primit", a spus avocata Alinei Bica la Romania TV. Aceasta a precizat ca nu are acordul clientei sale sa dezvaluie daca amenintarile la adresa ei au fost facute pentru ca ea sa faca anumite declaratii in fata procurorilor.

Laura Voicu a explicat ca transferul Alinei Bica s-a facut cu o viteza iesita din comun, in ciuda faptului ca obtinuse o ordonanta prin care i se permitea sa ramana in arestul Politiei Capitalei.

Fosta sefa DIICOT trece prin clipe ingrozitoare in penitenciarul Targsor unde multe dintre detinute au fost incarcerate ca urmare a actiunilor DIICOT si a unor dosare instrumentate chiar de Alina Bica. Acestea ii adreseaza injurii si au o atitudine ostila fata Bica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ