Dacia introduce cutia automată pe modelele sale

| 28 aug, 23:39

Dacia a anunțat oficial introducerea unei transmisii automate în oferta sa. Aceasta este o cutie manuală automatizată, se numește Easy-R și debutează luna viitoare.

Noua transmisie automatizată de la Dacia este prima soluție de acest tip oferită de marcă pe piața din Europa și va fi prezentată în cadrul standului Dacia de la Salonul Auto de la Frankfurt, programat în luna septembrie a acestui an.

Transmisia Easy-R este o cutie de viteze mecanică (manuală), automatizată. Maşina are două pedale – frână şi acceleraţie – şi se comportă ca o transmisie automată din punctul de vedere al percepţiei utilizatorului.

Acest tip de transmisie manuală automatizata este cea mai accesibilă soluţie de a face o „maşina automată”, tehnologia regăsindu-se deja pe modele Fiat, Citroen şi Peugeot. Comportamentul acestei cutii de viteze este caracterizat de comoditate în utilizare, dar şi de întreruperi (pauze) semnificative atunci când sistemul automatizat schimbă vitezele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 aug, 09:18
Doina Balasa
PARTENERIAT
Buna tuturor ! Cautam Parteneri in Retea Marketing care, vor sa-si suplimenteze veniturile, într-un PROIECT unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Veti beneficia de un curs gratuit si complet de instruire si veti lucra de acasa. Tot ce aveti nevoie,pentru a castiga bani, este un calculator conectat la Internet si cateva ore din timpul Dvs liber. Pentru mai multe detalii, trimiteți acum mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
Veti implini ceea ce aveti de implinit, atunci cand veti fi gata pentru asa ceva, cand mintea voastra va fi complet pregătita. Orice v-ati dori – va „doreste”, la rândul său. Oricare v-ar fi dorinta, ea se îndreapta spre voi – la fel cum si voi va indreptati spre ea. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viata”. Multumesc pentru atentia acordata!
29 aug, 08:03
Florin
Cea mai noua oferta de lucru!
Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program pas cu pas, special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile! Garantat! Cere acum mai multe informatii la adresa noastra de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ