Dacia ne pregăteşte o SURPRIZĂ. Şoferii au filmat noul model CAMUFLAT, la probe, pe autostradă

| 31 mar, 10:58

Inginerii de la Dacia au proiectat un nou model de Dacia. Nu se ştie exact dacaă e vorba despre un upgrade la Sandero, dar cert e că uzina de la Mioveni se pregăteşte de lansare.

Modelul a fost probat pe autostrada Bucureşti - Piteşti, iar şoferii din trafic au surprins imagini cu maşina camuflată. Pare a fi un model din clasa mică, economică. Probabil, full-option, maşina va costa până în 10.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 ian, 09:55
OffedRabe
normal starting dose of furosemide
34 Depression 3 people, 10 buy lasix without prescription Prescribing her a double dose, she had positive results and has since been in remission
31 mar, 11:30
Dorina
Job online
Posibilitate reala si serioasa de castig! Toti oamenii ambitiosi si seriosi pot acum sa castige in mod real si verificat mai multi bani, in timpul liber, cu o activitate placuta, simpla, accesibila. Nu e nevoie sa recrutati oameni, nu e nevoie sa va complicati cu detalii inutile. Totul e sa doriti sa incepeti! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ