Dacian Cioloș, ANUNȚ după prima ședință de guvern informală: Bani în plus pentru medici după tragedia de la Colectiv

| 21 noi, 15:01

"Am sugerat membrilor guvernului sa lucrăm pe o tema privind dezvoltarea economică, reforma administraţiei prin profesionalizarea şi transparentizarea ei si a treia temă - România în UE", a anunţat Dacian Cioloş după şedinţa de guvern informală de sâmbătă, potrivit romaniatv.net.

Premierul Dacian Cioloș a anunţat principalele obiective ale guvernului său.

"Am discutat despre planul de acțiuni sectoriale, care va fi depus la Parlament odată cu bugetul. Am solicitat fiecărui ministru să identifice ce e obligatoriu de făcut în următoarea perioadă. O a doua categorii de decizii - ce anume continuăm din proiecte începute, să vedem ce ne putem asuma și în al treilea rând ce proiecte noi decurg din programul de guvernare. Am discutat și despre trei teme prioritare de lucru, care sunt multisectoriale.

Am sugerat să lucrăm pe o temă privind dezvoltarea economică, reforma administrației şi o a treia temă, România în UE, ce așteptăm noi de la UE și ce aducem noi în UE. Am convenit cu miniștrii de resort să existe un plan detaliat pentru securitatea cetățenilor. Nu există semne că ar putea fi probleme în România, dar e bine să fim pregătiți.

Am cerut ministrului Sănătății să continue să urmărească atent persoanele rănite de la Colectiv și să am o informare periodică a celor internați în țară și străinătate. Vom veni cu un act normativ pentru a plăti orele suplimentare medicilor și să acoperim costurile deplasării în anumite spitale din UE și din afara UE", a anunţat Dacian Cioloș.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 19:44
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Faci bani de acasă! Internetul este o invenție minunată! Pe internet găsești acum acest curs online care te învață pas cu pas, cu multe explicații, cum faci bani de acasă! Cursul este GRATUIT și te învață cu multe indicații foarte simple și clare cum faci bani de acasă! Vrei și tu cu seriozitate să înveți ceva nou și de viitor? Cere imediat informații mai multe trimițând textul “INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ