Cioloș, despre eliminarea taxei radio-tv: În momentul de față suntem în afara legii

| 25 oct, 16:23

Premierul Dacian Cioloș a comentat, marți, decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv, afirmând că independența televiziunii și a radioului public țin și de sursa de finanțare și, ca urmare, această hotărâre plasează situația financiară a celor două societăți în afara legii.

"În momentul de față, practic, suntem în afara legii pentru că, din câte m-au informat colaboratorii, legea spune că statul nu poate să finanțeze o televiziune publică 100% din bugetul de stat din diferite motive. Unul din elementele de independență a televiziunii publice e legat și de sursa de finanțare. Deci trebuie să ne gândim la ce vrem în loc și chiar m-aș bucura ca cei care au decis aceste lucruri să vină să ne spună la ce se gândesc pentru viitor", a declarat Cioloș, aflat în vizită de lucru la Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault.

Tag-uri: Dacian Cioloș
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ