Dacian Cioloş a refuzat să traverseze pe roşu deşi poliţia oprise circulaţia pentru ca el să treacă

| 10 noi, 15:41

Dacian Cioloş a fost surprins în calitate de pieton, în Timişoara, în timp ce aştepta ca semaforul să indice culoarea verde, asta deşi poliţia oprise circulaţia în zonă tocmai pentru ca premierul să treacă.

Premierul Dacian Cioloş era însoţit de omologul său sârb Aleksandar Vučić în momentul în care a refuzat să traverseze strada pe roşu.

Dacian Cioloş nu este la prima întâmplare de acest fel. În luna septembrie, în timp ce se deplasa spre Germania pentru o vizită oficială, prim-ministrul român a zburat cu o cursă de linie, la clasa Economic. La urcarea în avion, premierul fusese invitat de o stewardesa sa ia loc la clasa Business, însa acesta a refuzat.

Prim-miniştrii din România şi Serbia s-au întâlnit, joi, la Timişoara, unde era aşteptată semnarea unui acord pentru promovarea unei autostrăzi între Timişoara şi Belgrad, dar deocamdată un document oficial în acest sens nu a fost parafat. Cioloş a recunoscut că acest drum mai are de aşteptat deoarece nu este inclus deocamdată în Master Plan.

 

Tag-uri: Dacian Cioloș
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ