Dacian Cioloş: Cer să fie demisă conducerea ISU Bucureşti-Ilfov. Nu mai au ce căuta în sistem

| 25 noi, 11:43

Premierul Dacian Cioloş a cerut, miercuri, la şedinţa de Guvern, demiterea conducerii ISU Bucureşti-Ilfov după scandalul incendiului din clubul Colectiv.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, miercuri, în şedinţa de guvern, că vrea să se asigure că persoanele care au fost la conducerea ISU Bucureşti-Ilfov şi care au fost suspendate din funcţii vor fi demise şi nu se vor mai putea întoarce în sistem.

"Vă rog să-i transmiteţi lui Raed Arafat şi să confirmaţi că cei de la conducea ISU Bucureşti au fost demişi şi că nu mai au ce căuta în sistem. E păcat că din partea unor oameni să se pună în pericol imaginea instituţiei. (...) Aştept de la Arafat în perioada următoare un plan de reformă şi restructurare la ISU", a declarat Dacian Cioloş.

"Sunt aproape convins că nu e o situaţie singulară. (...) Am discutat cu ministrul Tobă şi cu Raed Arafat situaţia de la ISU Bucureşti. Arată că acolo sunt probleme structurale, nu o situaţie punctuală. Sunt deficienţe care trebuie corectate. Mă bucur că în programul de Guvernare am introdus şi obiectivul privind intervenţia în astfel de situaţii", a adăugat premierul.

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov a fost suspendată, urmând ca în cursul zilei de miercuri șeful IGSU să desemneze o nouă comandă, pentru asigurarea temporară a conducerii unității. Decizia vine în urma anchetei privind tragedia de la Colectiv.

Un număr de 39 de persoane rănite în clubul Colectiv erau internate marți în spitalele bucureștene, dintre acestea 10 se află în stare critică și gravă, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sănătății.

Citeşte şi: Conducerea ISU București-Ilfov, suspendată. Reacţia lui Raed Arafat

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 17:09
elena
Lucrezi de acasa si castigi bani
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: [email protected]
25 noi, 11:58
Daciada Tonta
sistemul a fost creat de Arafat dupa chipul si asemanarea sa
Arafat este chiar sistemul
Reformarea sistemului este imposibila
Ar trebui sa se reformeze chiar pe el
25 noi, 12:07
Ion Dinca-secretar CC al PCR
"am fost un dobitoc"
"Eu sunt tulburat în acest moment. Pentru că am înțeles, de ce, în 3 săptămâni am fost mințiți. Și am înteles de ce cei din conducerea ISU au fost atât de secretoși. Nu au vrut să ne dea documente și au fost ostili" a spus acesta. "Eu l-aș întreba pe Raed Arafat, cu tot respectul pe care îl am pentru el, care acum câteva zile, puneam câteva întrebări despre lucrurile care nu merg în sistem, se arăta îngrețoșat, astăzi, dimineață, cum se simte în această dimineață? Tot îngrețoșat se simte? Pentru că sistemul, asa cum declara el, sistemul trebuie să fie lăsat să meagă în acest fel, pentru că merge foarte bine", a spus Tolontan.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ