UPDATE. TRAIAN BĂSESCU neagă o eventuală întâlnire cu DACIAN CIOLOŞ

| 12 noi, 10:06

Traian Băsescu, preşedintele Mişcării Populare, susţine că nu va avea nicio întâlnire cu premierul desemnat, Dacian Cioloş.

UPDATE 11.57  "Pentru a stopa speculațiile : Nu am avul nici o întîlnire cu d-l Dacian Cioloș și nici nu există o astfel de solicitare din partea cuiva", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

 

Traian Băsescu a spus deja că Dacian Cioloş este o variantă bună şi, cel mai probabil, îl va susţine. 

Dacian Cioloş, premierul desemnat de preşedintele Klaus Iohannis, a făcut turul partidelor politice, cu scopul a obţine sprijin pentru guvernul său. Deocamdată, are oficial susţinerea PNL şi UNPR. 

Reprezentanţii PSD, ALDE şi UDMR nu au luat încă o decizie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 10:24
tyrex
Ce repede si-a dat arama pe fata nenorocita asta de sluga basista coada de topor imbecila si carpa de sters la kur a javrelor de la Bruxelles. Este incredibil cata batjocra si nesimtire afiseaza cu obraznicie acest gunoi care a gasit de cuviinta sa maerga mai inati sa limga cazmaua la mentorul si stapanul care l-a scos din vrei 5 dosare penale si drept multumire apoi aruncat la Bruxelles pe motive numai de ei stiute. O nulitate profesionala , un Frankestain al politicii romanesti, un retardat in tot ce face si spune este noua cucerire a strazii dupa consultarile lui ciolanis cu populatia, consultari cu care s-a sters la fund in bataie de joc el avind premierul numit din afara cu 10 zile inainte. Cand bulgarii stiau deja numele Ciolanis facea la misto bai de multime si mintea in stanga si in dreapta ca o sa tina cont de revendicari. S-a vazut cum . O sa fie mai rau ca pe vremea lui bashinescu. Sa traiti bine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ