Dacian Cioloş şi-a publicat declaraţia de avere

| 09 dec, 14:07

Dacian Cioloş şi-a făcut publică declaraţia de avere. Premierul a investit înntr-un teren, o casă şi un apartament, nu în maşini, bijuterii sau tablouri. El are câteva depozite bancare şi un salariu consistent de la Comisia Europeană.

Dacian Cioloş declaratie de avere. Premierul deţine un teren de 1 hectar şi o casă de vacanţă în comuna clujeană Mărişel. Pe lângă acestea, el mai are o casă de locuit şi un apatrtament în Bucureşti.

A avut un autoturism Nissan Qashqai pe care l-a vândut cu 12.500 de euro anul trecut. La capitolul bijuterii, ceasuri, tablouri nu a trecut nimic.

În privinţa banilor, premierul are un cont cu 20.000 de lei şi alte patru care însumează peste 61.000 de euro. De asemenea, a acordat un împrumut de 48.300 de euro către fratele său, Sorin Cioloş.

La capitolul venituri, premierul şi-a trecut salariul primit de la Comisia Europeană, 132.000 de euro pentru 10 luni, precum şi o indemnizaţie tranzitorie de 16.000 de euro pentru două luni.

Soţia sa, Valerie Cioloş, expert în viticultură, nu a realizat niciun fel de venit anul trecut.

Citeşte şi: Premierul Dacian Cioloș a numit patru noi secretari de stat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ